Szerintetek van esélyem bejutni a Váci Közgazdaságiba?
Figyelt kérdés
Ma írtam meg a felvételit és a magyart nagyon könnyen megírtam, de a matekból szerintem 10 pontom lett kb. nagyon nehéz volt.
A fontos tantárgyakból félévkor csak töriből, matekból, és biológiából (ez ide nem számít szerintem)lettem hármas, többi mind négyes volt.
Mit gondoltok van esélyem? Amikor kijöttem vizsgáról hallotam, hogy mindenki azt mondja, hogy alig tudták a matekot. Nálunk a kitűnő tanulók közül is 2 lány elsírta magát... Szerintetek akkor lehet hogy leviszik a ponthatárokat, tekintve hogy sokaknak nem sikerült?
2014. jan. 18. 17:46
1/2 anonim válasza:
Bróker/közgazdász szeretnék lenni, de nem tudok 2 számot összeadni.Szerinted?
2/2 A kérdező kommentje:
Mert a 8. osztályos matek két szám összeadásáról szól.
2014. jan. 18. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!