Mi a véleményetek a győri Széchenyi Egyetemről?
Én bár miskolci vagyok, tervezem, hogy oda jelentkezzek. Voltam nyílt napon, és nagyon tetszett az egész.
Legjobban a Kereskedelem és Marketing szak érdekel, de lehet, hogy megjelölnék más gazdasági szakot is ott.
Ha úgy alakul, hogy oda jelentkezek, akkor szeretnék majd kollégista lenni, arra is kíváncsi lennék, hogy mit tudtok róla mondani (külső és belső koli egyaránt).
Kérlek írjatok olyan részletes választ, amilyet csak tudtok.
Előre is köszi :)
Szia!
Szerintem jó választás! Én nem bántam meg, hogy a SZE-t választottam. Ami a kolit illeti:a belső koli környékén zajosabb az élet, több szórakozóhely van körülötte, viszont nem kell utazgatnod...a külsőben még nem jártam, de onnan buszozgatni kell..
Egy kis kedvcsináló: :P
http://www.youtube.com/watch?v=64PX-EbXmLY
Köszönöm a választ! :)
A tanárokra lennék még kíváncsi, akiknél a nyílt napon voltam, azok nagyon tetszettek, kíváncsi lennék, összességében mit gondolsz róluk. :)
Későbbi elhelyezkedés szempontjából milyen? Mennyit ér egy itt szerzett diploma?
Illetve még az érdekelne nagyon, hogy a külső koliban milyenek a szobák? Hány ágyasak? Mivel vannak felszerelve? Milyen eszközök vannak a fürdőben és a konyhában? Hogyan működik a beköltözés, nagyjából mikor? És hogy dől el, hogy ki melyik ágyat kapja? Van emeletes ágy? (Ezt azért kérdezem, mert nagyon tériszonyos vagyok.) Illetve a közös használatú dolgokat hogy szokás megoldani (pl. tv, mosogatószer, ilyesmi)?
Várom a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!