Milyen lett a 2014-es központi írásbeli felvételitek?
Figyelt kérdés
A matek szerintem nehéz volt.2014. jan. 18. 15:14
1/10 anonim válasza:
Kitűnő tanulmányi eredményt viszek. Nagyon rosszul ment a matek miatt. örülök ha lesz 10 pontom magyar az meg 40-42 a fogalmazás miatt ott hogy adnak pontokat? Szerintem nem vesznek föl oda ahova akarom...
2/10 A kérdező kommentje:
Én mindig jó matekot írtam itthon is és az előkészítőn is. Most meg olyan ideges lettem, hogy megláttam a feladatokat, idő hiányban befejezni sem tudtam.
Az osztálytársaim szerint is nehéz volt, az apám szerint a tavalyi nehezebb volt. Egy biztos a matek után sokan szomorúan jöttek ki.
2014. jan. 18. 16:08
3/10 anonim válasza:
Én is kitűnő bizonyítványt viszek (matekból dicsérettel) és ez a feladatsor..sok is volt a 10feladat,nehéz is volt...remelem kapok 20-25pontot rá..a magyar meg kb 36 lesz..remélem lejjebb viszik a ponthatárokat..:(
4/10 anonim válasza:
Nekem a magyar az 40+, a matekot meg nem néztem.:D
14/L
5/10 anonim válasza:
nekem a magyar 39-40 lesz mert figyelmetlen voltam, matek meg 20-30 az szerintem nagyon nehéz volt, abban reménykedem hogy rendesebb tanár javítja mert attól is függ:/
6/10 anonim válasza:
Szerintem a matek elég nehéz volt, az idő sem volt elég arra, hogy gondolkodjak a nehéz feladatokon. Kb. 30-32 pontom lesz. Egy jó magyar mellett elég annyi a Városmajorba? :)
7/10 anonim válasza:
nekem matek 25 lett. lehet az a baj hogy nem vagyunk hozzá szokva ahhoz h 45 perc alatt 10 feladatot csináljunk meg.
8/10 A kérdező kommentje:
Ahol írtam a központit, ott mondta a matek tanár, hogy igen nehéz volt most is. Már nagyon várom az eredményt, jövő hét csütörtökön lehet menni az értékelő lapért.
2014. jan. 24. 08:09
9/10 anonim válasza:
Nekem a magyar 43 pont lett, a matek 27. magamhoz képest szerintem a metokn gyengén teljesítettem. a magyar viszont átlagon felüli :D ezzel a 70 pontal boldog vagyok :D
10/10 anonim válasza:
nem azért de mindenkinek szar lett az egész országban még a jeles tanulok is max 50-60 pontot értek el de az átlagos pontok magyarnál 20-40 között szokot lenni matek meg 10 és 20 között vagy annál kevesebb...ezt csak azért írtam mert rengeteg helyen olvastam hogy 80 meg 90 pontokat teljesitetek... baromság xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!