Károlyi Mihály Gimnázium?
Kedves Károlyisok mennyi volt a ponthatár az elmúlt években a Károlyi Mihály Magyar-Spanyol Kéttnnyelvű Gimnáziumban? Titeket hány ponttal vettek fel? Milyen lett a szóbelitek? Hány pontot vittetek az általános iskolából? A válaszokat előre is köszönöm!
14/L
szia(:
én végül nem a károlyiba mentem, de voltam ott szóbelin. Az írásbelim ( tavaly ) 70 pont lett 48 pontott vittem a hozott jegyeimmel és a szobelimben asszem 3 hibám lett.. Az ideiglenes listán ) Spanyol-Angolon a 65. voltam ( vagyis az osztálylétszámban is benne voltam - ergo tutira felvettek volna, spanyol-oroszon pedig 22.voltam(:
linkelek egy listát ( az oktatás.hu-n bármelyik sulijét megtudod így nézni az intézmény keresőben ) ott a spanyol-angolon tavaly még a 172(!!)-et is felvették , spanyol-oroszon pedig még joval 70en fölött és sikerült bekerülni(: szóval no pánik, ha a felvételit esetleg el is rontottad, de a szobelin jó leszel simán felvesznek(: hajrá:)!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!