Iskolapszichológussal milyen tapasztalaitok vannak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 18:59
2/7 anonim válasza:
"A drog rossz és a drogosokat senki sem szereti, érrrthhem?"
:D
4/7 anonim válasza:
Hogy de jó lenne, ha lenne egyáltalán. - gondolja egy problémás osztály ofője.... Legalábbis én szívesen kérnék tőle tanácsot, de nálunk nincs, csak ígéretek, hogy egyszer majd lesz.
5/7 anonim válasza:
Általánosba volt pszichológusunk és minden ofői órára berendelték hozzánk, megbeszéltük a gondokat, de nem jutottunk többre.Középiskolába nálunk 1szer volt kötelező pszichológia óra, de nem volt nagy szám.
6/7 anonim válasza:
Nálunk van, de olyan mint egy szellem. Van, de ha keresed nincs, elérhetőséget tudnak adni, az meg időpontot 3 hónappal későbbre... Én nem próbáltam még, egy osztálytársamnak kellett egyszer, ő így járt. Még a gimis éveim kezdetén heti egy délelőtt végig a suliban volt, és szünetekben bárki megkereshette, de biztos erre már nincs ideje.
7/7 anonim válasza:
Nálunk nem volt. Viszont volt helyette elsősegély nyújtó hely. Igaz, az is ilyen fantom hely volt, táblák mutatták és egyre beljebb vezettek az iskola labirintusába. Nálunk tényleg elég sok emelet, folyosó, zsákutca meg ilyesmi volt. Majd biztos követed a táblákat, ha infarktusod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!