Milyen tapasztalaitok vannak a BME- GTK karról gazdálkodási és menedzsmenten?
Figyelt kérdés
2009. okt. 1. 17:50
1/2 anonim válasza:
Bár nem pont erre járok, de tudok pár dolgot mondani. Ha jól emlékszem azt mondták, hogy régen a Közgázról hoztak át tanárokat és velük alapították tulajdonképp a GTK-t. Manapság az a hír járja, hogy van olyan jó az oktatás mint a Közgázban, de itt is megvannak a BME-s sajátosságok.
Szerintem nem járnál rosszul, mert ugye Közgázra bekerülni finoman szólva sem egyszerű feladat, meg mégiscsak BME diploma :)
2/2 anonim válasza:
szia, csak most láttam a kérdésed, hátha segít a válaszom, gondolom idén fogsz jelentkezni. én oda járok, elmondom mit tapasztaltam. szerintem nem nehéz szak. az első két év húzósabb, mikro, makro, matek, ezeket tanulni kell, de meg lehet csinálni, nekem is mind elsőre sikerült. aztán másdik évtől számvitel, statisztika a két nehéz tárgy. ha az első kettőt megcsináltad, a harmadik év már nagyon könnyű. összességében azt tudom mondani, hogy nem kell belehalni, sok zh-kevés vizsga elven működik, tehát kisebb anyagokat kell egyszerre megtanulni. a tanárokról annyit, hogy általában korrektek, könyvek állnak rendelkezésre, tehát nem kell attól félni, hogy ha kihagyod egy órád, akkor ne tudnád megírni a zht. társaság viszonylag jó. engem felvettek a corvinusra is annakidején, nem jártam a corvinusra, de a mostani eszemmel a corvinusos ismerőseim elmondásai alapján azt gondolom, hogy jobb helyen vagyok itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!