Szoctám-nál ha ideiglenesen lakcímen vagyok, kinek a jövedelme vonatkozik rám? Mit tehetnék, hogy kapjak?
19 éves vagyok, Kecskeméten albérletben élek (de nem ingatlaniroda által talált, tehát nem hivatalosan)
Szeretnék bejelentkezni oda ideiglenesre (nemsokára el lesz intézve szerencsére).
A szociális támogatásra nagy szükségem lenne, mert havonta 30 ezer a "jövedelmem". Ezt azért kapom, mert édesanyám már nem él.
Édesapám rokkantnyugdíjas, és elég magas nyugdíja van: 155 ezer. Ez két főre oszlik hivatalosan, rá és rám, ezért nem kaptam se szoctámot se bursát. De nagyon kellene a pénz, mert apa nem tud támogatni, az ő nyugdíjának meg van a helye (van még két testvérem, az egyik építkezik, másiknak is besegít anyagilag)
Havi 30-ból meg lehetetlen kijönni, mikor 25 elmegy az albérletre...
Kérlek, segítsetek, mit tehetnék, hogy kapjak támogatást!
jó, de ahogy a mi szoctámos papírunk meg van adva, ott csak a bejelentettek írhatják be.
Valaki tudna tényleges segítséggel is szolgálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!