Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az egyetemi fogadalomtétel a...

Az egyetemi fogadalomtétel a levelező mesterszakosokat is érinti, vagy az az alapszakos elsőévesekre vonatkozik csak?

Figyelt kérdés

A kapott levélben ömlesztve vannak az információk.

Van, amiről egyértelműen eldönthető, hogy az éppen kire vonatkozik. De a kérdésben kiírt pont nem.

2013. aug. 4. 11:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Elsöéveseknél se nézi h ki van ott és ki nincs (sok helyen irják h kötelezö, de nem az), szval sztem totál felesleges elmenni
2013. aug. 4. 12:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Hétköznap (szerda), délelőtt 10.00-re van kiírva, de ugye én dolgozom mellette, és ha nem kötelező, akkor erre nem mennék. Hiszen így is vannak olyan dolgok, amiket munkaidőmben kell majd elintézni, így örülök, ha azokra az időpontokra elengednek a munkahelyről.
2013. aug. 4. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, jogos a dolog, ha levelezős leszel és mellette dolgozol erre egy nap szabit kivenni teljesen felesleges.

Nem tudom más egyetemen hogy van, de én 3. éves voltam, 2010-ben amikor nekem volt ilyen fogadalomtétel (én is munka mellett levelezős vagyok)én elmentem, de szombati napra tették. Senki de senki a világon nem ellenőrizte hogy ki van ott és ki nincs. a guta ütött volna meg, ha ezt az 1-1,5 órás évnyitót-fogadalomtételt miatt szabit kellett volna kivennem.

2013. aug. 4. 12:49
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Ezek alapján, távol maradok.

Nem érdektelenségből, hanem van egy fontossági sorrend, és ez esetben munkanap lévén a munka és a munkahelyi béke fontosabb hosszú távon, mint a felesleges formalitásnak eleget tenni. Én így gondolom. :)

2013. aug. 17. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!