Az egyetemi fogadalomtétel a levelező mesterszakosokat is érinti, vagy az az alapszakos elsőévesekre vonatkozik csak?
A kapott levélben ömlesztve vannak az információk.
Van, amiről egyértelműen eldönthető, hogy az éppen kire vonatkozik. De a kérdésben kiírt pont nem.
Kedves kérdező, jogos a dolog, ha levelezős leszel és mellette dolgozol erre egy nap szabit kivenni teljesen felesleges.
Nem tudom más egyetemen hogy van, de én 3. éves voltam, 2010-ben amikor nekem volt ilyen fogadalomtétel (én is munka mellett levelezős vagyok)én elmentem, de szombati napra tették. Senki de senki a világon nem ellenőrizte hogy ki van ott és ki nincs. a guta ütött volna meg, ha ezt az 1-1,5 órás évnyitót-fogadalomtételt miatt szabit kellett volna kivennem.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ezek alapján, távol maradok.
Nem érdektelenségből, hanem van egy fontossági sorrend, és ez esetben munkanap lévén a munka és a munkahelyi béke fontosabb hosszú távon, mint a felesleges formalitásnak eleget tenni. Én így gondolom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!