Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van aki levelezői képzésben...

Van aki levelezői képzésben vesz részt és egy-egy alkalommal több órát utazik az egyetemig, fősulig?

Figyelt kérdés
Sajnos a lakhelyemhez közel nem biztos,hogy elindítják azt a szakot,amire majd szeretnék jelentkezni,de a SZTE-en viszont valószínű,h indulni fog,viszont akkor alkalmanként 4órát kellene utaznom kocsival oda, ill. 4órát vissza, sztetek ez így megéri, el lehet végezni az adott szakot? (matek alapszakról lenne szó)

2013. júl. 28. 18:19
 1/10 anonim ***** válasza:

Én tömegközlekedéssel utazok 2 órát oda, és 2 órát vissza.

Továbbá, mivel tömegközlekedés, így nekem alkalmazkodnom is kell a menetrendhez...

Télen meg többszörös "élvezet" ugyanezt végigcsinálva, késésekkel.

2013. júl. 28. 18:25
 2/10 anonim ***** válasza:
A vonat nem olcsóbb, mint a kocsi?
2013. júl. 28. 18:31
 3/10 A kérdező kommentje:
ha tömegközlekedéssel mennék, akár fél napokat is utazhatnék oda-vissza... szal kocsival lenne a leggyorsabb, persze ez sem olcsó :(, szal nem tudom,h megérné-e 7félévig minden pénteken ezt az utazás végigcsinálni, ha szombaton is bent kellene maradni,arra gondoltam,akkor a koleszba kiveszek egy szobát.
2013. júl. 28. 18:36
 4/10 A kérdező kommentje:
a 2 óra még csak elmenne, de 4óra oda-vissza az kicsit húzósabb sztem :s
2013. júl. 28. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:

hol laksz? 4 óra kocsival ??

Én Miskolcon lakom..de 4 óra alatt Pécsre elérnék kocsival.

Nincs közelebb matek alapszak?

2013. júl. 28. 18:41
 6/10 A kérdező kommentje:
Szombathelyen lakok, sajnos úgy néz ki,hogy jövőre nem indul a szhelyi NYME-en a matek szak, pedig mennyire szeretném.... :(
2013. júl. 28. 18:48
 7/10 anonim ***** válasza:
PTe miért nem jó?? ott is van
2013. júl. 28. 18:53
 8/10 A kérdező kommentje:
de ott ha jól tudom, nem indul levelezőn matek
2013. júl. 28. 20:13
 9/10 anonim ***** válasza:

Igazad van, csak 4 helyen van levelező matek...ebből 3 neked nem nem éppen jó helyen van..

De az hogy idén nem indult el egy adott szak az nem azt jelenti hogy jövőre som fog elindulni..

2013. júl. 28. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Pár éve végeztem a SZTE egyik karán, igaz távoktatásban, de ott már akkor az volt a szokás, hogy felvettek minden órát és vissza lehetett nézni a coospace-en, a kötelező beadandókat is itt töltöttük le és adtuk be, volt hogy csak vizsgázni mentünk be, szerintem érdeklődj utána, hátha van valami hasonló lehetőség és nem kell mindig bejárni.
2013. júl. 29. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!