A felvi azt irja hogy NKE- igazgatásszervezőre felvettek állami ösztöndijasra levelezőre, ez igaz?
Figyelt kérdés
meg van a pontom azt irja, tulhaladtam sokkal, de én ugy olvastam hogy valamilyen tanfolyam a kikötése hogy felvegyenek...de az nekem nincsen, akkor ez mi2013. júl. 24. 21:37
1/17 anonim válasza:
Akkor mi a frásznak jelentkeztél olyan képzésre, aminek nem teljesíted a bemeneti feltételeit? Komolyan mondom, sok eszed van!
Egyébként, hiába jutnál be pontszám alapján, érvénytelen a felvételed, ha a bemeneti követelményeket nem teljesíted.
2/17 A kérdező kommentje:
de mi ez a papir??? azért mert nem láttam, de ha bejelöltem a költségest még visszatérhetek rá nem?
2013. júl. 24. 21:48
3/17 anonim válasza:
muti meg, milyen tanfolyam kell, továbbá szerintem nincs ösztöndíjas levelező, de lehet, hogy tévedek.
5/17 A kérdező kommentje:
ha a 2. helyen megjelöltem a költségtéritéses formáját, de ugye elsőt irta be h felvettek akkor még gyorsan költségtéritésesre át tudom magam tenni?
2013. júl. 24. 22:08
6/17 anonim válasza:
Na ha jól értelmeztem, itt csak akkor kezdheted meg a tanulmányaid, ha már köztisztviselőként dolgozol, és a papír az gondolom a közigazgatási versenyvizsga lenne. De ez nem tuti.
7/17 anonim válasza:
Te nem tudod átteni magad sehova. Ahogy a felvi is írja:
"mint a felvétel különös feltételének hiányára történő hivatkozással - a felvételről szóló döntést megsemmisíti".
Szerintem az egyetemet hívd fel, hogy ilyen esetben van-e lehetőséged önköltséges képzésre beiratkozni.
8/17 A kérdező kommentje:
utána néztem..voltam felvin is..mondta a felvis nő h ez a suli hibája..és h nekik kell bocsánatot kérni....mivel látniuk kellett vna h tanfolyam megkezdő paporom nincsen ( nem küldtem be ) igy ki kellett volna szorniuk...és automatán a 2. helyre önköltségesre csusztatni...elnézték...ő hibájuk
2013. júl. 25. 22:01
9/17 A kérdező kommentje:
vagy a 3.ra amit jelöltem..mert összesre meg volt a pontom, csak ők elirták...és az egyetemmel nemtudok beszélni mert nyaralnak...igy az erőforrás minisztériumba kell irnom
2013. júl. 25. 22:02
10/17 anonim válasza:
Már bocsi, de miért a suli hibája? Én is megnéztem, a felvin jelentkezésnél határozottan ott van hogy kérik a papírt. Ők kiírták, csak te nem vetted észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!