Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik (mérnöki) szakot...

Melyik (mérnöki) szakot válasszam?

Figyelt kérdés

Hali,

Nem tudok dönteni, hogy melyik szakra menjek továbbtanulni, véleményeket, érveket-ellenérveket várnék:

ÓE-Műszaki menedzser

ÓE-Mechatronika mérnök

ÓE-Had-és Biztonságtechnikai mérnök

ÓE-Villamosmérnök

ÓE-Mérnökinformatikus szak??

Normális válaszokat, Köszönöm!

2014. jan. 11. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik érdekel, különben csak szenvedni fogsz.
2014. jan. 11. 19:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Épp ez a gond.. mindegyik érdekel, nem tudok dönteni..

Talán a műszaki menedzser érdekel a legjobban, de arról meg nem sok jót hallok...

2014. jan. 11. 19:17
 3/9 anonim ***** válasza:
A had-és biztonságtechnikai mérnök szaktól óva intelek. Nagyon nem jókat hallok róla.
2014. jan. 11. 19:46
 4/9 A kérdező kommentje:
igazából most már a mechatronikai mérnök illetve a műszaki menedzser között vacilálok...mégpedig azért mert van föci előrehozott érettségim és ha a műszaki menedzserre megyek akkor elég a matek+töri érettségi ha mechatronikára akkor kell +ba infó érettségit tennem, és hát nem tudom eldönteni, hogy melyiket, mert ha a műszaki menedzsert választom akkor nem érettségiznék +ba infóból....szerintetek??
2014. jan. 11. 20:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi lesz az 5. valasztott erettsegi tantargyad? Valamibol kell erettsegizned otodikkent.
2014. jan. 12. 08:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Ja bocsi, most latom a focit :)

Infobol nem nagy megterheles erettsegizni kozepszinten. 80% lett ugy, hogy nem voltam faktos egy evig se, es utoljara kilencedikben tanultam.

2014. jan. 12. 08:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Mecha,villany vagy infó..
2014. jan. 12. 11:50
 8/9 anonim ***** válasza:
ÓE-Mérnökinformatikus szak
2014. jan. 15. 16:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Én az Óbudain végeztem mint Biztonságtechnikai mérnök, és nehéz ilyen cégnél elhelyezkedni, de nem lehetetlen. Ha most választanék akkor Villamosmérnök (Kandó), Gépészmérnök , vagy informatikus szakra mennék, csak ebből a 3 "klasszikus" szakból választanék, hogy minnél hamarabb elhelyezkedhessek, aztán meg ugye ha már dolgozik az ember azt tanul meg amit akar... Mindenképpen egy színvonalas egyetem az Óbudai. Szerintem e 3 közül válassz.
2014. jan. 24. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!