Salgótarjániak és környékbeliek, melyik iskolát válasszam? Segítségre lenne szükségem továbbtanulással kapcsolatban, tapasztalatokat, véleményeket szeretnék.
Én bolyais vagyok, és nem bántam meg egyáltalán. Ha továbbtanulás a célod akkor mndenképp ide gyere :D Nem tudom hogy milyen osztályok fognak most indulni, de a 2tannyelvű nagyon jó. Ha szereted a természettudományokat, akkor az egy indokkal több, ugyanis most fog megnyílni a megye legmodernebb labora nálunk
A tanulást illetően naponta nekem bőven elég !1! órát tanulni és azzal 4,5fölött elkaristolok (már nem a régi amire te gondolsz) Nem akarom a madáchosokat megsérteni de amiket ott hallok az röhejes. Olyan szinten tart a többség hogy nem fog leérettségizni az is biztos. Oda felvesznek boldog boldogtalant... Azért mennek oda mert hogy az "könnyebb" de majd rájönnek hogy hiba volt
UI: nálunk van lehetőség iskolával Angliába, Skóciába, Erdélybe, Németországba, és Franciaiországba utazni kb 10 napig
Én voltam Angliában az osztályommal és fantasztikus volt :D
Nagyon szépen köszönööm! :D Eddig is a Bolyai mellett döntöttem volna inkább, csak bizonytalanná tett kicsit ez a "én bolyais vagyok és délután is még 6 órákat tanulok" dolog.. de akkor örülök hogy ez nincs így, most már csak remélem, hogy sikerül bejutnom :D
ha valakinek még van véleménye esetleg az írjon, örülnék:3
Kedves kérdező!
2. válaszoló vagyok, és nekem is hasonló eredményeim lettek a felvételin, de nekem azt szokták mondani, hogy mindenkit felvesznek, szóval egy kicsit már megnyugodtam ez ügyben.:) Szóval szerintem nyugi, és ha úgy alakul majd szeptemberben találkozunk, ha te is az 5 éves angolra jelentkeztél.:D
7-es válaszoló vagyok.
Igen, felvettek, azóta már el is ballagtam és most fejezem be az egyetemet.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!