Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen iskolát ajánlanátok...

Milyen iskolát ajánlanátok egy kreatív lánynak?

Figyelt kérdés
Most 16 éves vagyok és hatosztályos gimnáziumba járok. Jelenleg 10-es lányként nagyon furdallja az oldalam h nem tudom mit kezdjek e majd a hatosztályos után. Nagyon szeretek rajzolni (sokan el is ismerik), szeretek mindenféle kézi munkát végezni mint pl.: barkácsolás, ajándékok készítése, diszítés, tervezés stb. Művészeti suliba nem igazán tudom elképzelni magam mivel ha a rajzolasra gondolunk csak azt szeretek rajzolni amihez nekem is van kedvem. Szeretem a matekot, a biológiát, viszont nem nagyon a törit, földrajzot, fizikát. Nehéz a kérdés, de szerintetek mi a megfelelő suli a számomra a továbbtanulást illetően?:D Köszönöm előre is a válaszokat!:)

2014. jan. 2. 21:24
 1/3 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy olyan szakmára törekednék aminek később a hasznát veszem, és megfelelő fizetést ad hogy megélhessek:)
2014. jan. 2. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Hasonló beállítottságú vagyok mint te, azzal a különbséggel, hogy én a matekot nem szeretem, és a fizikát igen. Én az egészségügyi pályát választottam a biológia miatt főleg. Nem elhanyagolandó, hogy szeretek is embereken segíteni:D Biológiával is meg lehet élni ha magánintézményben, mondjuk valami laboratóriumban helyezkedsz el vele. Ha kutatással is foglalkozol, akkor már egész jól is kereshetsz. Mondjuk szerintem a fizikát, vagy hasonló tárgyat sehol nem úszod meg, ha biológia irányba mozdulsz. Amúgy ne aggódj, abszolút nincsen semmi gond, hogy ha nem tudod még mihez kezdenél. Teljesen természetes ebben a korban. Regisztrálj a felvi.hu oldalon, ott van pályaválasztási teszt is, töltsd ki. Az érdeklődésed és a kompetenciáid alapján fog szakmákat javasolni:) Majd írd meg, hogy mi lett az ajánlás, kíváncsi vagyok:)
2014. jan. 20. 05:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, hogy a kreativitása az embernek lehet csak hobbi is:) Ha ilyen művészeti irányú. Egyéb kreativitás az hasznos lehet bármilyen produktív munkában.
2014. jan. 20. 05:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!