Ajánlanátok kreatív oldalt? Őszre-télre benti kézműves dolgokat hogyan készítsünk? Képek, rajzok terményekből és hasonlók?
Figyelt kérdés
2012. szept. 28. 22:13
1/9 anonim válasza:
Én ezt az oldalt nagyon szeretem, itt aztán minden van.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
Ezek nagyon jók, nekem is tetszenek.:)
Kicsit offolok. Nem tudjátok véletlenül, hogy játék babára babaruha szabásmintákat, ötleteket hol találok? Hátha ismertek ilyen oldalt is, én nem találok.
5/9 anonim válasza:
én is megköszönöm nagyon jo ötletek vannak
6/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Én vagyok aki a babaruha szabásmintákat kérte.
Nagyon-nagyon hálás vagyok a 6-os válaszolónak, a belinkelt könyv kincset ér, köszönöm szépen:)
Karácsonyra szeretnék a kislányomnak sok-sok játék babaruhát készíteni a babájához. Itt van ötlet és szabásminta is bőven:))))
9/9 anonim válasza:
Szívesen ha kell valami csak szólj, mert én is sok ilyen oldalt mentettem már el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!