Jajj mi lesz velem januárban?
Figyelt kérdés
Most vagyok nyolcadikos, és nagyon félek a felvételitől... Már írtam próbafelvételiket, az utolsó matek 50/28 lett. :( Az nem túl jó, ugye? Amúgy matekból félévkor meglesz az ötös, 2 négyesem van, 3 ötösöm, és még írunk egy témazárót.
A magyarral nincs gondom. Mindenből ötös-négyes vagyok, inkább ötös. Ha még gyakorlok, a matek lehet jobb is?
2013. dec. 11. 19:12
11/16 anonim válasza:
Hú. Karinthy, az egy jó suli. :) Viszont én 100%, hogy a kéttanos részét választottam volna a helyedben, mert az emelt angol elvileg sokkal gyengébb, plusz a kéttannal alapból jobban jár az ember, ha a nyelvet nézzük (én is kéttanba járok, csak én Balatonalmádiba), persze a Te döntésed. :) A Kisképző is szuper. :)
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi :) azért nem szeretnék kéttanos lenni, mert nem szándékozok külföldön lakni vagy nemtudommicsoda lenni :D meg elég nehéz lehet..
2013. dec. 31. 15:17
13/16 anonim válasza:
Na,hova vettek fel?:) es hany pontod lett?
14/16 A kérdező kommentje:
Felvettek a Karinthyba, tegnap jött a levél :D És végül matek 34, magyar 43. :) Összesen 77 pont, ami nem is olyan rossz, bár lehetett volna jobb is. :)
2014. ápr. 25. 18:54
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi :))
2014. ápr. 28. 13:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!