Jajj mi lesz velem januárban?
Most vagyok nyolcadikos, és nagyon félek a felvételitől... Már írtam próbafelvételiket, az utolsó matek 50/28 lett. :( Az nem túl jó, ugye? Amúgy matekból félévkor meglesz az ötös, 2 négyesem van, 3 ötösöm, és még írunk egy témazárót.
A magyarral nincs gondom. Mindenből ötös-négyes vagyok, inkább ötös. Ha még gyakorlok, a matek lehet jobb is?
Nem szervez valamelyik gimi felkészítőt rá? Ha nem találsz ilyet, próbálj meg gyakorolni otthon. Én felvételi előtt jártam az egyik gimnázium ingyenes felkészítőjére, és maxos matekot írtam. Mondjuk ez nem csak azon múlott, előtte és most is elég aktívan versenyzek.
Csak annyit tudok tanácsolni hogy gyakorolj minél többet, hidd el sokkal gördülékenyebben fogod majd megoldani a feladatokat.
50/28 az több mint zseniális.
A 28/50 már tényleg nem olyan szuper, de még gyakorolhatsz addig, és azért másoknak se mindig olyan jó, nem csak ötös matekosokat vesznek fel.
Az a legfontosabb, hogy ne parázz rá. Akkor menni fog :)
Ha valami folytán mégse sikerülne úgy ahogy szeretnéd, még mindig nem dőlt össze a világ. Nekem 21(!!!) pontos lett még a matekom, amikor én felvételiztem, viszont a magyarom maximális és végül csak felvettek.
Sok sikert a felvételihez!Ne görcsölj rá!Jövőre,ha visszanézel már csak nevetni fogsz az egészen.
(előző válaszoló voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!