Ha április 20-áig kell leadnom a szakdolgozatomat és csak most kezdtem el érdemes aggódnom, hogy későn kezdtem el?
Ne hülyéskedj már, december 2. van!
Mennyi ideig akarod írni???
Ez rengeteg idő!
Én anno júliustól októberig voltam kötelező gyakorlaton, nem igazán foglalkoztam a szakdolgozatommal és a tételekkel, így is volt elég feladatom. Nyár végén és kora ősszel elmentem 2 konzultációra, párszor dobtam egy e-mailt a konzulensemnek, hogy hogy haladok, nem sürgetett, nem szidott le, hogy ugyanott tartok 3 hét elteltével is.
Novemberben kezdtem neki komolyabban, na de akkor éjjel-nappal csak gépeltem, kutattam, olvastam, interjúztam, kérdőíveztem, elemeztem, stb.... Időben leadtam, még forró volt a diplomamunkám amikor átnyújtottama Tanszéken, mert utolsó előtti nap értem be vele, közvetlen a nyomdából :D Azután nekifeküdtem a tételeknek (csütörtökön adtam le, hétfőig szabira mentem :D )
Januárban pedig államvizsgáztam.
Nem szakadtam bele a tanulásba mint látod, nem olyan durva időszak ám ahogy mondják sokan ;) utólag visszagondolva pláne
Mondjuk, ez nyilván iskola-függő is.
A szakdolgozat nálunk sem volt olyan vészes (inkább a védés), de az államvizsgák... na, az már nagyon húzós volt. (ELTE-ÁJK)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!