Hova van esélyem bejutni?
Figyelt kérdés
Karinthy Frigyes,Leövey Klára,Veres Pálné,Madách Imre.
Az átlagom 4,6-4,8 körül van, tavaly 3,8 volt.A próba felvételik amiket írtam 70-80 pont körül voltak. Van esélyem valamelyik suliba?
#gimnázium #felvételi #Madách Imre Gimnázium #Leövey Klára Gimnázium #Veres Pálné Gimnázium #Karinthy Frigyes Gimnázium
2013. nov. 28. 15:40
1/10 anonim válasza:
a klárába,pálnéba oda van esélyed de a madáchba és a frigyesbe nincs. ( én frigyes-be tanulok) 5volt az álatom és 86 pontos felvételit irtam és ugy is csak a 5. helyre vettek fel!!!!!!
2/10 anonim válasza:
Bocs első,de nehezen tudom elhinni,hogy ilyen suliba jársz és 5 volt az átlagod írni nem tudsz,százalékod 50% alatt van,a suliban is így teljesítesz?!
Kérdező: Én szerintem majdnem bármelyikbe bejuthatsz ilyen átlaggal.
3/10 anonim válasza:
húzz bele a tanulásba, egy próbát megér :)
4/10 anonim válasza:
2. abba járok , leszarom ha nem hiszed el te nyomi
5/10 anonim válasza:
Ebből a kommentedből is látszik,hogy milyen iskolázatlan buta "egyed" vagy. Ha odajársz akkor az az iskola mégsem lehet valami jó... Bár nehezen hiszem el,hogy egy ilyen suliba felvesznek egy ilyen írásképtelen,fogalomzavaros,rosszindulatú embert.
6/10 anonim válasza:
Leövey Klárába mindenképpen van esélyed, a Veres Pálnéba talán, Madáchba is talán, a Karinthy kérdéses, de ha nagyon jó felvételit írsz, akkor nem lehetetlen.
7/10 anonim válasza:
Szerintem ha egy nagyon jó felvételit írsz, akkor van esélyed mindegyikbe!:)
8/10 anonim válasza:
A Klárába tuti van, nem nagy cucc az a suli. A Pálnéba egyik barátnőmet kitűnő átlaggal és 72 ponttal vették fel, de állítólag brutál nehéz suli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!