Van esélyem bejutni a bajai III. Béla Gimnáziumba?
Négyes tanuló vagyok,egy-két hármasom van.
Itt vannak a követelmények:
,,A hozott pontokat a nyolcadikosoknál magyar nyelv, magyar irodalom, történelem, matematika, idegen nyelv, földrajz, fizika, kémia, biológia, számítástechnika (informatika, technika) tantárgyakból számoljuk. Ha az irodalom és a nyelvtan egy tárgyként szerepel, akkor az osztályzatot duplázzuk. Az idegen nyelvek közül a jobbik osztályzatot vesszük figyelembe. A számítástechnika, informatika illetve technika tárgyak közül a legjobb osztályzatot vesszük figyelembe.
Minden jó (4) osztályzat esetén 4, minden közepes(3) osztályzat esetén 8 pontot vonunk le a maximálisan lehetséges 100 pontból.
Szerzett pont: a központi írásbeli vizsgán elért eredmény"
en is ide szeretnek menni^^ ha jol megírod a felvetelit van eselyed:)) de ha veletlenul barmelyikotoket felvesznek akkor kivancsi lennek ratok :'DDDD szoval egy felig neger csajt keressetek :'DD
Soj sikert mindenkinek:))^^
Az előző vagyok.
Nektek milyen lett a felvételi ?
Egyébként "barna lány" 1. órában Magyar órára mentél be? (nyiltnapon)
Nem magyaron voltam bent.Ha jol emlekszek matekon:)
Egyebkent 62 pontos :sss nagyon elcsesztem.45 magyar 17 matek.Igy van osszesen 162 pontom, nem tudom mire eleg.Neked hany pontod lett?:))
Nekem 63 pontom lett:
Matek 29
Magyar 34
63 pontoos gratulok ugyes vagy^^:)) a 100 pontbol 100-at viszel?:)
Utolso, miert hany pontod van?:) annyira szornyu nem lehet.Remelem felvesznek titeket:3:)Emberkek nem akartok bejelolni facebook-on?:D kivancsi vagyok ratok:33
Hali. Én voltam az utolsó és az utolsó elötti is.
Nem viszek 100-at és 63at irtam.
72-őt viszek ami összesen: 135. Igen a 7. év végét kur.vára elbasztam.
Legjobb haverom, aki egyben a legjobb tanuló is, 96-ot visz é 62irt. A tesóját sokkal kevesebbel is simán felvették.
Úgyhogy 162 Röhögve elöl leszel.
A legjobb tudomásom szerint 86 pontos lett a legjobb felvételi ami a Bélában irtak :) !
Na remélem azért felvesznek minket :)
Mit jelölsz meg első nyelvnek? Én 1. német 2. angol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!