Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen irányba menjek tovább...

Milyen irányba menjek tovább egyetemre, angol-német szakos tanár, programtervező informatikus, vagy kínai nyelv?

Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 18:52
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDDDDDDD De te most a 47%-osba kötöttél bele, hogy igenis 200 alatt van 3500 forinttal a nettó, holott te 150-160 ezer nettót mondtál bruttó 300-400 ezerre....:DDD Persze tudjuk, hogy csak próbálod minnél sötétebben lefesteni a helyzetet amúgy is a nyelvtanárokból lesznek a következő microsoft vezérigazgatók meg mindenhova keresik őket és milliókat keresnek.
2013. nov. 28. 15:55
 32/36 anonim ***** válasza:

Gyerekek, butuskák vagytok! Bölcsésszel nem vitázunk! Lehúznak a saját szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal, kiforgatják a szavainkat és figyelmen kívül hagyják a tényeket...

A helyes magatartás a következő, a képükbe röhögünk, és nem foglalkozunk a véleményükkel.

2013. nov. 28. 15:58
 33/36 anonim ***** válasza:
Igazad van, inkább nézek egy kis BMEME-t.:DDDD
2013. nov. 28. 16:00
 34/36 anonim ***** válasza:
"amúgy is a nyelvtanárokból lesznek a következő microsoft vezérigazgatók meg mindenhova keresik őket és milliókat keresnek." - ez a baj veled, hogy iszonyatosan nagyot álmodsz és neked az infos diploma egyenlő a gazdagsággal meg az ilyen nagy projektekkel. Tudod kik lesznek a következő Microsoft vezérigazgatók? A most is ott ülő fejesek rokonai ;) Majd ha jobban belekóstolsz az életbe, rájössz, hogy tele van disznóságokkal és nem mindig azt kapod ami szerinted jogosan járna. Én egy biztosabb, flexibilisebb, kevésbé rizikós karrierutat ajánlottam a Kérdezőnek, mert (és ezt én az elmúlt két évben tanultam meg) a legvégén az a legfontosabb, hogy könnyen találj munkát ergo megélhetést. Nem az hogy matek zseninek kelljen kiképezned magad, aztán azzal szembesülsz, hogy ja, dehát ott vannak a többi kockák akik a kisujjukból kirázzák, én meg nem tudok úgy teljesíteni, mert valójában nem vagyok ennyire reál-beállítottságú. És ennyi, annyi hűhó semmiért. Az is beszédes szerintem, hogy a Kérdező által felsorolt 3 választás közül 2 humán és nyelvvel kapcsolatos.
2013. nov. 28. 16:03
 35/36 anonim ***** válasza:
ha saccolgatok a végzettségemet, akkor rá is kérdezhetnél, drága és akkor legalább tudnád az igazat.;) was just an advice..
2013. nov. 28. 16:05
 36/36 anonim ***** válasza:
ha saccolgatod a végzettségemet, akkor rá is kérdezhetnél, drága és akkor legalább tudnád az igazat.;) was just an advice..
2013. nov. 28. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!