Milyen irányba menjek tovább egyetemre, angol-német szakos tanár, programtervező informatikus, vagy kínai nyelv?
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
nem tudott elhelyezkedni psz-el amit istenítettél inkább elment INFORMATIKUSNAK :DDDD a PTE-set nem találtam meg, de kb ugyanezeket írta le, ha nem hiszed hát nem nagyon érdekel:DDD
18-as: Haha :) Ez pont az én álláspontomat támasztja alá! Talán bele kellett volna olvasnod jobban. Kiemelem a kulcsmondatokat:
"Business Analyst pozíciókat pályázol meg? Hát akkor ne csodálkozz, hogy a hr-es egyből bezárja a cv-d, válogatnak nagyon, mert megtehetik... Rengeteg diplomás van, sajnos ez a helyzet" --> TEHÁT A Kérdező nem megfelelő állásra jelentkezett!
"most belevágtam a programtervező informatikus képzésbe - esti tagozaton, meló mellett. Pénzt nem hiszem hogy fogok vele keresni - a piac ahhoz már túl telített, de érdekel a téma" - TEHÁT az informatikus pálya telített mint ahogy azt említettem.
"Fizetés: bruttó 300-400.000 Ft" - TEHÁT NETTO 150-160 ezer, ettől azért nem dobok hátast...
"Kedves kérdező! El kell, hogy keserítselek, de valószínűleg nem az egyetemi képzettséged megnevezése miatt nem tudsz elhelyezkedni, hanem saját hibádból. Én jelenleg még tanulok közgáz BSc-n, mégis van rendes állásom, sőt több megkeresést is kapok más cégektől, hogy menjek hozzájuk.
Javaslom, hogy csinálj egyedi CV-t, tréningezd magad az interjúkra, biztos sikered lesz közgáz diplomával is." -
- Hoppá, tehát megint a kivétel :)
"El kell keserítselek, de látatlanaban is megmondom, hogy vagy Corvinus, vagy BGF, vagy BME esetleg ELTE ahol tanulsz közgázt. Én viszont egy vidéki egyetemen végeztem. Az országos felsőoktatási rangsorok szerint a 8. helyen van a képzés országos szinten a rangsorokban. Tehát szart sem ér. " - Pont erről pofáztam. Hatalmas a verseny, Budapest a Hellász kb, azon belül is nyilván a BME-s és a Corvinus-os jeletkezők fognak versengeni az állásért! Márpedig nem járhat mindenki oda és nem teljeseíthet mindenki színötösre!!! Ennyi, köszi hogy a linkkel alátámasztottad. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!