Milyen az a WALDORF-iskola?
Figyelt kérdés
mit tudtok róla? milyenek a továbbtanulási esélyek ha ilyen iskolába jár valaki??2009. nov. 19. 23:43
21/72 anonim válasza:
De a tanulás nem feltétlen jelenti a fiatalkor elcseszését! Én imádtam tanulni.
22/72 anonim válasza:
De ha a gyerekem imádna tanulni,én már rögtön arra gondolnék,h itt vmit súlyosan elcsesztem:S Nem szeretném,ha ilyen gyerekem lenne.
23/72 anonim válasza:
Én mindig is és most is "normális" suliba jártam.Nem volt gondom.Szeretek tanulni.Mindig Boldog vagyok.Szóval nem értem a Waldorfosok "félelmét", de azért örülök annak is hogy van ilyen is, mert ha valakinek ez a látásmódja.
Én a tanulást nem úgy fogtam fel, hogy nyűg,és gond és baj, hanem elvoltam vele és nem szenvedtem soha.De ez egyénfüggő.
Nem járnék Waldorfba, de nem ítélem el sem :)
24/72 A kérdező kommentje:
húú nagyon sokan ítratok köszönöm! van min gondolkozni!
2009. nov. 20. 22:38
25/72 anonim válasza:
Azért nagyon furcsa, hogy elcseszett gyereknek tartod azt, aki szeret tanulni. :) Lehet, hogy csak érdeklődő, jó képességekkel és nagyon jó terhelhetőséggel. Miért lenne ettől elcseszett gyerek és később elcseszett felnőtt? Én sem lettem az. :)
26/72 anonim válasza:
Hátnem tudom... Én nem vagyok se szülő, se waldorfos, de ismerek egy kisgyereket, aki negyedikes, de úgy viselkedik, mint egy óvodás, és nekem nagyon nem szimpatikus. Bár lehet, hogy nem minden waldorfos ilyen...
27/72 anonim válasza:
Én halál komolyan elcseszett gyereknek tartom,aki szeret tanulni.Úgy értem:tankönyvből... Ha leül nézni a Spektrumot,az már rögtön más.Ha odajön,és kérdez dolgokat,mert érdeklődő,és azokat megjegyzi,az megint más.De hogy vki szeressen tanulni,meg pláne hogy olvasni,az számomra elképzelhetetlen dolog.
28/72 anonim válasza:
"De hogy vki szeressen tanulni,meg pláne hogy olvasni,az számomra elképzelhetetlen dolog."
Tehát ha valaki okos és érdeklődő, emellett meg szeret olvasni, az hülye. Érdekes gondolkodás... Inkább nem mondok véleményt.
29/72 bumbi02 válasza:
00:36os... hát érdekes a hozzáállásod.. 16 éves tanuló vagyok és van amit szivesen tanulok többnire történelem fizika és gitár,zene.... akkor én valószinüleg egy elcseszett gyerek vagyok... sokkal jobb h ha vki szeret tanulni mintha vki utál, h ha vmit szeretsz csinálni jobban is csinálod..
30/72 anonim válasza:
16 évesen már nem vagy gyerek.És sose mondtam,h ha valaki érdeklődő az hülye,csak ne az olvasás érdekelje.Amúgy a szorgalom és az okosság olyan messze van egymástól,hogy ihaj.És tudom,h érdekes az életfelfogásom,de hála istennek,h az,és nem leszek olyan szülő,hogy rá akarjam kényszeríteni a tanulást a gyerekemre.Szóval hurrogjatok le nyugodtan,és aztán verjétek a melleteket,h ti mekkora intelligens emberek vagytok,hízzon a májatok,h rajtatok kívül meg mindenki más mekkora hülye,mint pl én,meghogy a gyerekemből is majd mekkora nagy hülye bunkó lesz.Jó szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!