Megteheti ezt egy tanár? Többi lent. SOS, SÜRGŐS
Megteheti azt egy tanár, hogy leadja az órai anyagot 20-25 perc alatt, és utána írat az adott órai anyagból egy nehéz dolgozatot 10 perc alatt?
Ha nem teheti meg, akkor mit lehet tenni, hova kell fordulni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Észrevetted, hogy nem én vagyok az, aki kiegészítésekkel és javításokkal él, hanem te?
De ebben az esetben legyen igazad, én is leszek olyan kegyes mint te, hogy átfogalmazok:
A) A TE véleményed szerint a LEGHATÁSOSABB tanulási módszer a- 25 perc oktatás után- azonnali, struktúrától független, számonkéréssel való ismétlés/tanulás.
Nem hangsúlyozom, hogy ebben mennyi helyen van hiba, egyáltalán nem szubjektív, hanem objektív okok miatt. De te mindjárt megmondod, hogy SZÁMODRA miért is ez a tökéletes megoldás és mennyire sajnálod, hogy nem téged tanít ez a tanár. Mert ez annyira releváns...
Az A és B állítások még mindig ütik egymást.
Így újra lehetsz a jó öreg Lenke, akinek nincs igaza, de szereti védeni a bizonyítottan hibás álláspontját :)
Na, visszadobom a labdát, te jössz, egészítsd még ki pár helyen a mondanivalód, te nagy szövegértő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!