Szeretnék tanácsot kérni, hogy állítsam fel a sorrendet? Szent László Gimnázium, Madách Imre Gimnázium és Teleki Blanka Gimnázium? Van esélyem bekerülni ilyen erősségű iskolába?
Csak attól függ, hogy sikerül megírnod a felvételit, mert főleg azt nézik. Egyébként mindhárom gimi jó, érdemes a lakóhelyedhez közelebbit választani, a nulladik órák miatt.
A Szent Lászlóban, úgy hallom, Bibliából is kell majd érettségizni, viszont van benne kéttanos osztály is ,ha az érdekel.
Szia!
A felvételi inkább a 80 ponthoz közelítsen, ha lehet :-)
A Madách-ba 4,5-ös átlag felett várják a jelentkezőket, úgyhogy ez részedről rendben van. Én egyébként "megrögzött" Madách-párti vagyok, nagylányom és az unokahúgom is oda jár, mindenki megelégedésére.
Anno mi is néztük a Szent Lászlót, de az azt ismerőknek teljesen megoszlott a véleménye, mondtak rá hideget-meleget. A Madáchról viszont rosszat még nem hallottam, ezért ment oda a lányom. Egy percre sem bántuk meg.
Az általad írt három iskola közül talán a Teleki a legkevésbé hajtós.
előző vagyok
csak a lényeg maradt le, hogy szerintem mindenképpen a Madáchot írd az első helyre
Első válaszolónak: Bibliából érettségi? Kötelezően? :D
A kérdésre válaszolva: nyilván mindenkinek a saját sulija a legjobb (mint minden szülőnek a saját gyereke a legszebb)
Lászlósként természetesen a Lászlót ajánlom. Egyébként meg, ha egy erős iskolába járó gyerek szidni kezdi az iskoláját, biztos nem azért teszi mert olyan minta tanuló és minden tanár meg van vele elégedve...
Én rosszat még nem hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!