Szent László, vagy Teleki?
Sziasztok.
Most vagyok nyolcadikos, és most lesz vége ennek az egész felvételi dolognak, 18.án. Addig kell leadni a végleges listát.Én eddig elsőnek a László rajz szakát,a Teleki emelt biológia szakát, és az álmos vezér emelt angol szakát jelöltem meg. Átlagom 4,9, felvételim 35-35 (70) pontos lett, és a szóbelik is jók lettek, az angol 50 pontos :D!(ja igen, a magyarra (teleki) is fölvettek, de nem preferálom)...
Úgyhogy felvettek. Mindenhova. És én most nem tudom hogy hova menjek.Eddig úgy volt h majd eldől, de így 2 napom van hogy válasszak.
Rajzolni eléggé tudok (László rajz szak), pl versenyeken jó helyet érek el, de bioszból is jó vagyok (teleki).
Nagyon örülnék, ha segítenétek dönteni, pl személyes tapasztalatokkal.Nem tudom ,melyiket válasszam...
De neked kell tudnod mi érdekel a legjobban
(a rajz,a nyelv v. a biosz)
Mi ebben neked nem tudunk segíteni
Még nézd azt is,mennyire van távol (v közel) tőletek
Az a "Teleki"(angol)
az most miért nem jó(?)
Nem értem
Régen mindenki oda ment,
ami a kerületében volt (ahol lakott)
Mert különben minden nap elkésen a suliból(az meg
kinek jó(!)
Egy szót nem említettél arról,
te merre laksz (kerület)
Buda v. Pest
Pl.ha Zuglóban laksz akkor neked a Teleki volna
a legjobb
Szia!
Én tömegkommunikációra szeretnék menni, szintén a Lászlóba. Velem sajnos nem volt ez a dolog, h mindenhova felvettek - tömkomon vagyok a 16. és csak reménykedek, h valaki kiesik :DD
Szerintem a Laci egy nagyon jó kis közösség, és én nem hagynám ki a helyedben a rajz tagozatot, mert ugyanúgy tanulsz, mint máshol, csak ott van pluszban a sok-sok rajz és képzőművészet. És mondtad, hogy szereted... :DD
Ha nem is veszed később hasznát, azt csinálod, amit szeretsz, és azért az is egy nagy szó, hogy elmondhatod magadról: "Én a Szent Lászlóban érettségiztem."
Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!