Mentesítési kérelem? Folyt lenn.
Mentesítési kérelmet irok az Oktatási Hivatalhoz. 2 félév után kirúgtak és arra hivatkozva, hogy majd itthon ledolgozom a félévekkel megegyező időtartamot kérem majd. Pár kérdésem lenne:
Van egy formanyomtatvány, amit az oktatási hivatal küldött, ott a "Mellékelt dokumentumok száma:" oda nekem nullát kell írni? Gondolom nekem semmilyen dokumentumot nem kell mellékelnem, mert a nevemet, születési hely,időt, címemet és az iktatószámot alapból kéri a dokumentum.
"Kérelmemet az alábbi indokra hivatkozással nyújtom be:" én itt ugye a félévekkel megegyező munkát választom, és itt van olyan pont is, hogy "egyéb" és alatta "Megjegyzés". Itt megjegyzést csak akkor kell írni, ha az egyebet ikszeltem be?
Valamint a Kelt:.........,...... -hoz ahol lakom+a feladás dátuma, vagy ahol feladom a levelet+a feladás dátuma kell?
(tegyük fel, hogy mondjuk Pannonhalmán lakom, de Pesten vagyok, ezért ott adom fel a levelet.)
Sziasztok! Nekem is ugyanaz a problémám, pedig írtam e-mailt az Oktatási Hivatalnak is, csak nem válaszoltak!
E-mail címem: erdedro@gmail.com
Köszönöm a segítséget előre is!
Nekem is ugyanez a gondom. Megjött a levél, egyből utánaolvastam a neten, küldtem e-mailt, hogy küldjenek formanyomtatványt, de 9. napja nem válaszolnak(egy ígéret jött rá, hogy két napon belül). Így ki fogok futni a 15 napos határidőből. Valaki el tudná küldeni?
cefretunkany(kukac)gmail(pont)com
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!
#25: Nagyon szépen köszönjük! Ahogy nézem nincs benne semmi extra, de jó, hogy megvan, legalább látjuk mit kérnek, és nem küldenek el vele, ha valamit kifelejtenék. Már ilyen jó kis ügyfélkapus nyomtatványkitöltős dokumentumot vizionáltam, de szerencsére csak egy normál kérelem a szükséges infókkal. :)
Köszi még egyszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!