Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mentesítési kérelem? Folyt lenn.

Mentesítési kérelem? Folyt lenn.

Figyelt kérdés

Mentesítési kérelmet irok az Oktatási Hivatalhoz. 2 félév után kirúgtak és arra hivatkozva, hogy majd itthon ledolgozom a félévekkel megegyező időtartamot kérem majd. Pár kérdésem lenne:

Van egy formanyomtatvány, amit az oktatási hivatal küldött, ott a "Mellékelt dokumentumok száma:" oda nekem nullát kell írni? Gondolom nekem semmilyen dokumentumot nem kell mellékelnem, mert a nevemet, születési hely,időt, címemet és az iktatószámot alapból kéri a dokumentum.

"Kérelmemet az alábbi indokra hivatkozással nyújtom be:" én itt ugye a félévekkel megegyező munkát választom, és itt van olyan pont is, hogy "egyéb" és alatta "Megjegyzés". Itt megjegyzést csak akkor kell írni, ha az egyebet ikszeltem be?

Valamint a Kelt:.........,...... -hoz ahol lakom+a feladás dátuma, vagy ahol feladom a levelet+a feladás dátuma kell?

(tegyük fel, hogy mondjuk Pannonhalmán lakom, de Pesten vagyok, ezért ott adom fel a levelet.)

2013. nov. 2. 12:52
1 2 3
 21/28 Fredadoo válasza:
Sziasztok. Sajnos én sem találom sehol ezt a formanyomtatványt. Ha valaki el tudná küldeni azt megköszönném.
2015. febr. 10. 09:38
 22/28 erdedro válasza:

Sziasztok! Nekem is ugyanaz a problémám, pedig írtam e-mailt az Oktatási Hivatalnak is, csak nem válaszoltak!

E-mail címem: erdedro@gmail.com

Köszönöm a segítséget előre is!

2015. febr. 10. 10:07
 23/28 anonim válasza:

Nekem is ugyanez a gondom. Megjött a levél, egyből utánaolvastam a neten, küldtem e-mailt, hogy küldjenek formanyomtatványt, de 9. napja nem válaszolnak(egy ígéret jött rá, hogy két napon belül). Így ki fogok futni a 15 napos határidőből. Valaki el tudná küldeni?

cefretunkany(kukac)gmail(pont)com

Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!

2015. febr. 10. 11:32
 24/28 anonim válasza:
Valaki küldje el légyszíves az odork123@gmail.com-ra! Felraknám a netre, hogy mindenki számára elérhető legyen!
2015. febr. 10. 13:19
 25/28 anonim válasza:

Itt elérhető a minta és az Oktatási Hivataltól kapott levél szövege is!

[link]

2015. febr. 10. 14:14
 26/28 tomi9462 válasza:
Esetleg nekem is eltudná valaki küldeni? tomi9462@gmail.com
2015. febr. 10. 14:19
 27/28 anonim válasza:

#25: Nagyon szépen köszönjük! Ahogy nézem nincs benne semmi extra, de jó, hogy megvan, legalább látjuk mit kérnek, és nem küldenek el vele, ha valamit kifelejtenék. Már ilyen jó kis ügyfélkapus nyomtatványkitöltős dokumentumot vizionáltam, de szerencsére csak egy normál kérelem a szükséges infókkal. :)

Köszi még egyszer!

2015. febr. 10. 23:39
 28/28 Patrice válasza:
Érdeklődnék, hogy elfogadták-e a kérelmeteket? Ha a hazai munkaviszony fenntartása volt az indok, akkor mit mellékeltetek a kérelemhez?
2015. dec. 13. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!