Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Érettségin van kérelem a...

Érettségin van kérelem a sorrendben való előrejutáshoz?

Figyelt kérdés
most fogok érettségizni,és egyéb okok miatt szeretném,ha engem hívnának be elsőnek felelni.lehet kérelmet írni?

2013. máj. 26. 20:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha nyomós indokod van, írsz egy kérvényt az igazgatónak, hogy ne az első napra/délelőttre tegyen. Ilyet tuti lehet, én is csináltam már, csak meg kell indokolni, nekem pl. versenyem volt egyik nap.

Vagy ha jó fej az ofőd, megkéred hogy intézze el.

2013. máj. 26. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Az igazgató ritkán foglalkozik a sorrenddel. Általában nem lehet ilyet kérni, mert hatszázféle szempontja van a sorrendnek, de ha nagyon nyomós okod van rá, akkor lehet, hogy tekintetbe veszik. Szerintem elsőként az osztályfőnököddel beszélj, és ő majd mérlegelni fog. A legtöbb iskolában azért segíteni szokták a diákokat, ha lehet.
2013. máj. 27. 06:10
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen!

tegnap beszéltem ofival,és ő azt mondta,hogy menjek be és beszéljek az igazgatónővel.

2013. máj. 27. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!