Hol a legjobb a pénzügy-számvitel oktatás az országban jelenleg?
Az előttem posztoló nagyon jól bizonyította, hogy gőze nincs arról, hogy mitől lesz egy intézmény főiskola vagy egyetem. A részletekbe most nem mennék bele, ha érdekel valakit, majd utánaolvas.
Én BGF-PSZK hallgatója vagyok, nagyon jó a számvitel képzés, jók az oktatók (leszámítva 1-2-t, de mutassanak nekem egy olyan sulit, ahol minden tanár kifogástalan), a diákcentrum és a tanulmányi osztály segítőkész. Nehéz diplomát szerezni, kemény a tananyag, de nyilván egy diplomáért meg kell küzdeni, ha ingyen osztogatnák, akkor nem lenne akkora értéke.
Más intézményről nem tudok nyilatkozni, folyosói pletyka alapján nem fogom szarral dobálni se a Corvinust se a szegedi egyetemet, se más iskolát. Biztos vagyok benne, hogy más helyen is nagyon jó a képzés és értékes a diploma, nem csak az a jó, ahova én járok, de az biztos, hogy ha a PSZK-n végzel, akkor 1-1 interjú során elismerően néznek rád, és tudják, értékes munkaerő vagy.
BGF egyértelműen a legjobb. A leggyakorlatiasabb és ezáltal a leghasznosabb.
BCE-n nagyképű és lekezelő tanárok vannak csak, 10-20 éves tananyagokat bifláztatnak, a végén pedig nem ért semmihez az itt végzett hallgató, sok magológépnek azonban ez a megfelelő hely. Hogy mit fog utána kezdeni ezzel a borzasztó sok tudományos ismerettel, azt nem lehet tudni...
szóval BGF-re menj, ha jót akarsz magadnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!