Magyarországon melyik főiskolán a legjobb a pénzügy és számvitel szak?
Figyelt kérdés
Mert hát iskola és iskola között is van különbség.A Budapesti Gazdasági Főiskola nem érdekel,mert pestre nem akarok járni.:)2011. dec. 18. 09:48
1/6 Narutofan válasza:
Szia.Ha nem Pestre akarsz járni,de egy neves egyetem,vagy főiskolára szeretnél menni,akkor én ajánlani tudom a Szegedi Tudományegyetemet.Évek óta Mo. egyik kiemelkedő egyeteme.Főiskolát...azt sajnos nem tudok említeni,de ha segít akkor vannak ilyesfajta statisztikák a felvi.hu-n.
2/6 anonim válasza:
Jó hír: A BGF-nek van salgótarjáni és zalaegerszegi kihelyezett képzése is. Az nem Pest.
4/6 anonim válasza:
Szerintem is a Szolnoki Főiskola, én is oda járok :-)
6/6 anonim válasza:
NJE, MNB intézet odaköltözött a Corvinus után, már van is egy korrekt tantervvel összerakott nemzetközi gazdálkodás mesterük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!