Továbbtanulás: ELTE alkalmazott közgazdaságtan, Corvinus alkalmazott közgazdaságtan vagy Corvinus pénzügy-, számvitel?
Hasonló szakokon gondolkodtak ismerőseim, végül mindenki BCE-n kötött ki. Az alk. közgazdaságtanon ill. a pénzügy-számvitelen gondolkodj, ha javasolhatom. Mindkettővel jól járhatsz, attól függ, mi érdekel! Nézz utána a tanterveknek és az órarendeknek, sok minden elérhető neten. Ill. felvin az elhelyezkedési lehetőségeknek.
Tudtommal AK-n pl. húzósabb a matek, PSZ kicsit "humánosabb", máshogy tanulós. Hasonló tárgyak vannak, ugye mindkettő közgazd. képzés.
Nem oda járok, szóval nem tudom, de van ismerősöm, aki AK-n van, többen is, ők szeretik és megy nekik. :)
BCE-re azt mondják, bekerülni nehezebb, mint elvégezni (ezzel nem szólom le ezt az egyetemet, mert Mo. egyik legjobbja!) , de attól függ, te hogy alakítod az óráid és a csoportjaid, mit veszel fel és milyen szinten, stb. AK-n sok zh-t írnak, folyamatos a számonkérés, tanulni kell rendesen. PSZ-en nem tudom, gondolom ott is, de alk. közgazdaságtanon főleg, ezt hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!