SOS! Pályaválasztás lesz, de nem tudom mi legyek. Valaki segítene?
Helló! 8.-os vagyok, és eddig a következő szakmák voltak a tervemben:
Jogász, Informatikus, Tanár.
Info kiesett, mivel 3 körül vagyok matekből
Tanár kiesett az éhbér miatt
Jogász: telítettség, azonban van egy rokonom, aki külföldön dolgozik, és sikeres ( cégeskocsi, ect..), azonban olvastam, hogy esztelenül magolni kell.
Tantárgyak, amik mennek:
Kémia, Töri, Magyar, Info, Föci, Biosz, Angol
Ezek közül is a legjobban a magyar, info, föci, töri, angol.
Legkedvesebb tantárgyam a töri, szeretek a múltal, a politikával foglalkozni, különböző elemzéseket csinálni
Magyar: szeretem az irodalmi műveket, költőket, azonban rühellem a nyelvtant
Info: szeretem tanulmányozni a gép működését, de félek, hogy a 3-mas szintű matekommal nem fogom semmire vinni
Angol: elég ügyes vagyok benne, hála a sok angol sorozatnak, és az érdeklődésemnek. Érdekel az angolszász oktatás, kultúra, stb..
Tudnivalók rólam: Eléggé kevés a matek ( logikus) gondolkodásom, azonban szeretném fejleszteni ( ötleteket várnék hogy hogyan).
buzó-mócsing vagyok, ha egy olyan témáról van szó, ami érdekel, azonban ami nem érdekel, azt is meg tudom tanulni
Általában magolni szoktam, sokat szoktam gondolkodni.
Ötleteket várnék, hogy a fent említettek alapján milyen szakma való nekem, amivel lehet is valamire jutni, és kevésbé telített, mint a jogász.
szerintem majd ha pár év múlva egyetemet nézel, akkor NKE-KTK
igazgatásszervező, nemzetközi igazgatás. és aki itt végez, az nagyobb eséllyel helyezkedik el egy jó állásban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!