Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit ajánlanátok a mostani...

Mit ajánlanátok a mostani szakom mellé másodiknak?

Figyelt kérdés
Bölcsészkaron vagyok első éves nyelvszakos. Szeretnék jövőre egy második szakot elkezdeni, az sem baj, ha más egyetemen van. Mit érdemes, mit ajánlotok? (Érdekel a közigazgatás is mint olyan, jog... de ahhoz kevés a pontom sajnos). De kéne tanulnom valamit ami "versenyképes" mert szép ha valaki bölcsész de nem nagyon lehet elhelyezkdeni, pláne, hogy ma Magyarországon ilyen szinten le van nézve!
2009. nov. 8. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Versenyképes ma a programozó szak. Nekik még most is van hova menni dolgozni.
2009. nov. 9. 12:20
 2/3 A kérdező kommentje:
bölcsész vagyok... informatikai pálya kizárva :P
2009. nov. 9. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is bölcsészkarra szeretnék menni, és úgy döntöttem majd foglalkozom a zenével. Persze egy kicsit később. Ha ez téged nem érdekel, válaszd a jogot, vagy közgazdaságot, habár manapság minden ember azt végez.

Amúgy milyen egyetemen vagy? És milyen város?

2009. nov. 10. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!