Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ez most komoly? Csak akkor...

Ez most komoly? Csak akkor kerülhetek be a Herman Ottó Gimnáziumba ha lefizetek bizonyos személyeket?

Figyelt kérdés
Őszintén sírnom kell..

2013. okt. 5. 20:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
de mért kell kérvény,
2013. okt. 6. 00:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem kell.

De ezt neked kéne ott megkérdezni, hogy hogy megy

ez az egész. Milyen tanulmányi eredmény kell hozzá,

bármikor lehet-e jelentkezni meg ilyenek.

2013. okt. 6. 00:24
 13/16 A kérdező kommentje:
okés, de ezen a lefizetős dolgon még midnig ki vagyok akadva
2013. okt. 6. 00:28
 14/16 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy valamelyik osztályban van-e szabad hely
2013. okt. 6. 09:34
 15/16 anonim ***** válasza:
az élet igazságtalan, mindig lesz olyan, aki a pénze miatt kerül előnybe, de ez nem azt jelenti, hogy a te tudásod kevés a felvételihez!! Az iskolát te választod, a felvételhez pedig meg kell felelni az iskola követelményeinek. Ha valaki nem tud megfelelni, akkor szoktak a pénztárcába nyúlni. De a felvételinek ez nem követelménye, hogy te fizess!!!
2013. okt. 6. 12:02
 16/16 A kérdező kommentje:
mondom szerintem én jól fogom megírni vagyis nagyon remélem, hiszen ötös tanuló vagyok:)
2013. okt. 6. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!