Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy bizonyos típusú nőkkel a férfiak szinte azonnal komoly kapcsolatot akarnak létesíteni pedig talán alig ismerik őket, bizonyos nők pedig csak arra kellenek?

Figyelt kérdés
Ezeknek a nőknek van valamilyen kisugárzásuk? Ugyanis rájöttem, hogy ez nem attól függ, hogy ki mennyire szép. AZ is feltűnt, hogy a nők nagy része vagy ebbe, vagy abba a csoportba tartozik.
2013. jún. 28. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehet tényleg kisugárzás :)

Bár ezt meg azért nem hiszem, mert tőlem rendszeresen mindkettőt akarják :/ akkor zavaros a kisugárzásom? :D

2013. jún. 28. 10:54
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet leírni,hogy szexre?
2013. jún. 28. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kisugárzás + aki ri.ancosan öltözik/viselkedik az általában szexre fog kelleni.
2013. jún. 28. 11:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. Nekem mivel egy picit magasabban vannak az igényeim mint haverjaimnak pl, ha egy lány nekem megtetszik ahhoz alapból vonzódok szexuálisan is. Nincs olyan, hogy valakivel azonnal komoly kapcsolatot akarok, viszont ha elcsavarja a fejem, akár még az is megtörténhet.
2013. jún. 28. 11:04
 5/8 anonim ***** válasza:
64%

egyszerű a logika, ha valaki külsőre szép, és első látásba a testébe szeretek bele, akkor csak az ágy a lényeg.

ha valakit random ismerek meg (azaz csak mondjuk véletlen, vagy nem csajozási szándékból) és úgy tetszik meg, akkor kapcsolatra kell.

De szerintem szerintem erre a nők nagy része már rájött, és többségük szándékosan (ha a kérdező nem is) ezért akar "jól kinézni".

Ha pasizni akarsz és elakarod kerülni az ilyeneket, adok egy tanácsot, öltözködj szolidan, azért szépítsd ki magad, de ne vidd túlzásba és itt azt értem, hogy ne akarj tökéletesen kinézni. Csak jól.

2013. jún. 28. 11:07
 6/8 ASOT ***** válasza:
Igen lehet szimplán kisugárzása is, külső , illetve a viselkedése.
2013. jún. 28. 11:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Az összkép alapján döntenek. Ebbe benne van a külső-és belső tulajdonságok is.

Tőlem eddig szinte csak komoly kapcsolatot akartak.

2013. jún. 28. 12:28
 8/8 anonim ***** válasza:

1. nem elég szép de azért megdugni megdugnánk

2. nem szimpi nekünk a személyisége (nem elég bájos/ nem jövünk ki vele), de jó a teste, egy patront megérhet

2013. jún. 28. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!