Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy bizonyos típusú nőkkel a férfiak szinte azonnal komoly kapcsolatot akarnak létesíteni pedig talán alig ismerik őket, bizonyos nők pedig csak arra kellenek?
Lehet tényleg kisugárzás :)
Bár ezt meg azért nem hiszem, mert tőlem rendszeresen mindkettőt akarják :/ akkor zavaros a kisugárzásom? :D
egyszerű a logika, ha valaki külsőre szép, és első látásba a testébe szeretek bele, akkor csak az ágy a lényeg.
ha valakit random ismerek meg (azaz csak mondjuk véletlen, vagy nem csajozási szándékból) és úgy tetszik meg, akkor kapcsolatra kell.
De szerintem szerintem erre a nők nagy része már rájött, és többségük szándékosan (ha a kérdező nem is) ezért akar "jól kinézni".
Ha pasizni akarsz és elakarod kerülni az ilyeneket, adok egy tanácsot, öltözködj szolidan, azért szépítsd ki magad, de ne vidd túlzásba és itt azt értem, hogy ne akarj tökéletesen kinézni. Csak jól.
Az összkép alapján döntenek. Ebbe benne van a külső-és belső tulajdonságok is.
Tőlem eddig szinte csak komoly kapcsolatot akartak.
1. nem elég szép de azért megdugni megdugnánk
2. nem szimpi nekünk a személyisége (nem elég bájos/ nem jövünk ki vele), de jó a teste, egy patront megérhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!