Meddig lehet NEK adatlapot igényelni? Baj, ha még nem kértem?
Figyelt kérdés
Első éves főiskolás vagyok és még nincs NEK adatlapom, ez nagy baj? Ha ezen a héten kérek, és leadom a suliba, akkor kapok ideiglenes diákot és novemberben is tudok diákbérletet venni, ugye?2013. okt. 1. 11:22
2/5 anonim válasza:
Biztos lehet még
Menj be az okmányirodába (Ott adnak)
3/5 A kérdező kommentje:
És ha leadom az adatlapot az iskolában, akkor kapok ideiglenes diákot?
Vagy mivel túl későn adom le, ezért novemberben nem tudok venni diákbérletet, hanem rendes felnőtt bérletet kell vennem 10 ezerért? :s
2013. okt. 1. 17:19
4/5 anonim válasza:
Hát így a rendes diákod később lesz meg, de szerintem ideiglenest kaphatsz, nekünk a beiratkozás hetén kellett leadni, és a következő héttől már lehetett kérni ideiglenest. Szóval menj be, add le a lapot, aztán vagy adnak ott rögtön, vagy pár nap múlva, de novemberig biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!