Szociális ösztöndíjat Debreceni Egyetemen lehet még igényelni?
Már nem járok oda, de mindenképpen van lehetőség szerintem utána is beadni (tehát a valós határidő után is van valamilyen határidő), de nem vagyok benne biztos. Egyébként pedig ponthatár alapján van, csak nem értem, hogy lehet, hogy az egyik félévben a betegségemre 10 pontot kaptam, a másik félévben ez 7-re csökkent (tartós betegség), aztán meg már adni se akartak rá semmit :) Szóval nem a kérvényezővel van a baj, hanem szeretik lehúzni az embert. Ezért írtam, hogy érdemes utána is nyaggatni őket! (én is ezt a tanácsot kaptam, mikor odakerültem, és hasznomra is vált)
Egyébként az első vagyok, de gondolom levágtad.
Ja egyébként még annyit, hogy nekem is volt egy papírom, amit a határidő lejárta után még pótoltam, és közölték, hogy nem jó. A Borbás Józsefhez (asszem így hívják) be is mentünk, és azt mondta, hiába küldöm el a jó dokumentumot, nem fogják már elfogadni. Na persze. Elküldtem, anyám írt nekik e-mailt, hogy mi lesz? És szépen megkaptam mindent. Látod, csak elfogadták.... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!