Budapesten hol tudok diákigazolványt igényelni? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Egyetemre készülök és még nem igényeltem diákot. Ezt ugye egy okmányirodában tudom megtenni? A kérdésem az lenne, hogy BP-en, lehetőleg a 8. kerület közelében hol tudnám ezt elintézni?2013. aug. 30. 09:23
1/1 anonim válasza:
Itt egy NEK adatlapot készítenek neked (a személyi okmányokkal kapcsolatos irodában), és ezt (vagyis az itt kapott NEK azonosítót) le kell adnod neptunon diákigazolvány igénylésnél, és kifizetni az 1 400 forintot neptunon keresztül. Ezután elindul az igénylési folyamat, és valamikor (én 2014. január vége, 2013. szeptember eleji igényléssel) megkapod azt postai úton.
Amit leírtam, attól lehetnek eltérések egyes egyetemeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!