Faktos tárgyból meg lehet bukni?
Hagyd ott a pcsába!
Ha egy tanár akkora köcsög, hogy egy jó tanulónak nem tud sikerélményt adni és leginkább megtanítani a tárgyat akkor el kell onnan menni, mert az egy dilettáns brom.
Hasonló helyzetben voltam egykor a fizikával. Leléptem, aztán maximális felvitelit írtam 2 év múlva.
Természetesen meg lehet bukni, ez nem illemtan kérdése, és ugyanúgy javítóvizsgázni kell. Leadni nem lehet egy tantárgyat tanév közben, ez tényleg így van.
És természetesen a tanár a köcsög, ha hozzá se kezd a tanuló a feladathoz. Nyilván ötöst kéne adnia az üres papírra.
Kedves kérdező, ne add fel ilyen könnyen, kicsit erőlködj a sikerért, indulj el, lássa rajtad a tanár, hogy akarsz valamit, és ez még csak az első témakör, még nagyon-nagyon sok jegyed lesz ebben az évben, nem szeptemberben szokás megbukni! Harcolj! Valamit még meg kell értened, hogy menjen a dolog, de ezért meg kell küzdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!