Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Faktos tárgyból meg lehet bukni?

Kedves97 kérdése:

Faktos tárgyból meg lehet bukni?

Figyelt kérdés
felvettem faktnak az angolt eddig nagyon jól ment 10. évvégén 4-es lettem, viszont a fakt nekem sok, és nem adhatjuk le(nem tudom miért, igazgatónő mondta, mert megkérdeztem, aztmondta még csak pár óránk volt majd belerázódok) eddig három 1-essel kezdtem(mind három levélírás, valamiért nekem nagyon nem megy, vagyis hozzá se kezdek mert tudom hogy nem megy és eddig nem sokat kellett írni )úgy érzem nem is nagyon fog sikerülni. Ha megbukok faktból akkor pótvizsga vagy egyből évismétlés??

2013. szept. 23. 14:43
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
Meg lehet, de nem illik fakton buktatni.
2013. szept. 23. 14:45
 2/5 anonim ***** válasza:
9%

Hagyd ott a pcsába!

Ha egy tanár akkora köcsög, hogy egy jó tanulónak nem tud sikerélményt adni és leginkább megtanítani a tárgyat akkor el kell onnan menni, mert az egy dilettáns brom.

Hasonló helyzetben voltam egykor a fizikával. Leléptem, aztán maximális felvitelit írtam 2 év múlva.

2013. szept. 23. 14:48
 3/5 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem lehet leadni, csak év végén ://
2013. szept. 23. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Természetesen meg lehet bukni, ez nem illemtan kérdése, és ugyanúgy javítóvizsgázni kell. Leadni nem lehet egy tantárgyat tanév közben, ez tényleg így van.

És természetesen a tanár a köcsög, ha hozzá se kezd a tanuló a feladathoz. Nyilván ötöst kéne adnia az üres papírra.

Kedves kérdező, ne add fel ilyen könnyen, kicsit erőlködj a sikerért, indulj el, lássa rajtad a tanár, hogy akarsz valamit, és ez még csak az első témakör, még nagyon-nagyon sok jegyed lesz ebben az évben, nem szeptemberben szokás megbukni! Harcolj! Valamit még meg kell értened, hogy menjen a dolog, de ezért meg kell küzdeni.

2013. szept. 23. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
El ne hidd, hogy igaza van annak, aki a tanárt szidja. Nem szabad feladnod, se a levélírást, se a faktot. Olyan nincs, hogy meg se próbálod. Arra van a fakt, hogy fejlődj. Lehet, hogy valami nehezen megy, de ha meg sem próbálod, akkor tényleg nem fog sikerülni és jogosan buktatnak meg (mert megtehetik).
2013. szept. 23. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!