Vannak még 8 osztályos gimnáziumok? Megszűntetik őket? Mikor lehet ilyesmire számítani, ha igen?
Köszi a választ. Csak mintha ezt hallottam volna valahol, hogy megszűnnek majd.
Egyébként szerintem azért jobb, mert a 8 évig tartó közösség meghatározóbb lesz neki, kisebb korban (pl. 4. után) még könnyebb lehet a váltás. Ez csak az én véleményem, de ha pl. nagyon jó tanárokat és közösséget fognánk ki, akkor valszeg maradna 8.ig az általánosban.
Kb két éve van erről szó,hogy megszűnnek. Egyelőre hála a lobbinak még nem, de minden évvégén előveszik ezt a témát.
A 8 év meghatározó közösség általánosra is igaz. S a gimi 4 éve is meghatározó tud lenni. Ez nagyban függ az iskolától és annak szellemeséségtől.
Én nem adnám a gyerekem 8 osztályos gimibe. A férjem és a sógornőm is oda jártak és mind ketten úgy érzik elvették a gyerekkorukat az állandó hajtással . Mert ezek a sulik verseny istállók egytől egyig. Olyan gyereknek való aki tényleg mindenből majdnem világklasszis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!