Szerintetek Nemzeti Közszolgálati Egyetem-igazgatásszervező szak vagy OKJ logisztikai ügyintéző? Egyik az okj ingyen lenne. Az egyetem fizetős.
okj esti képzés ingyenes ha nincs még okj szakmád...persze sulinként változik ilyen-olyan jogcímen szoktak szedni pénzt, de azért nem egy eget verő összegeket. Ha olyan sulit találtál ami vizsgadíjat szed, akkor keress tovább, mert ott tuti a buktatásra mennek hisz az hoz + bevételt.
Én igazgatásszervezőt és adóigazgatási szakügyintézőt csinálok párhuzamosan, egyetem levelező, okj esti...és egyik sem kerül semmibe.
Én úgy tudom az esti is ingyenes, de kérdezd meg az adott intézményben.
A logisztikai ügyintéző most nagyon megy, a húgom is oda jár. Igazgatásszervezőre pedig a barátnőm. A különbség a kettő közt, hogy talán a logisztikán többet tanul az ember az üzletről illetve annak működéséről. Különböző cégek, szervezetek irányításáról, belső dolgairól. Kettőt együtt nem lehetetlen megcsinálni, de estire járni mindig nehézség, én is estin végeztem az egyik iskolámat. Órákon pedig sokkal több minden rád ragadhat, egyébként jobban magadra vagy utalva.
Érdeklődéstől függ, szerintem azt végezd amelyiknek az órái jobban tetszenek, szimpatikusabbak és persze amelyiket te hasznosabbnak ítéled meg. Utána pedig ha szükséges végezd el a másikat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!