Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Rohadtul utálom a matekot!...

Rohadtul utálom a matekot! Tudnátok olyan munkát felsorolni légyszi ahol nemfontos annyira a matek se az informatika?

Figyelt kérdés
15/F vagyok és előre azon gondolkozom milyen munkát keressek magamnak. Én mindig is állatorvos akartam lenni de nemhiszem hogy sikerülne ha matekból néha 3 vagy ritkán 4 vagyok. Viszont a matekon kívül szinte minden tantárgyat jobban kedvelek. Tudnátok olyan melókat felsorolni ahol nem fontos a matek és jókat lehet keresni. köszi

2013. szept. 8. 11:45
1 2
 11/18 anonim válasza:
Akár elvégezhetsz egy szakmát mert azok közül is néhány elég jó fizet főleg külföldön ha jó vagy valamely nyelvből.
2013. szept. 10. 16:40
 12/18 A kérdező kommentje:
Oké! köszi minden választ :)
2013. szept. 10. 19:11
 13/18 Tom Benko ***** válasza:
27%
Na ja. Mondjuk menjen kőm... nem, ott kell a matek. Akkor mondjuk géplak... hopp, oda is. Talán fodrász. Vagy varrónő. Ő... az ismerőseim között olyanok is vannak. Sikeres közülük, aki tanulta rendesen a matekot is... (Ez mondjuk magában nem bizonyíték, de érdemes lenne statisztikát készíteni belőle. A nullhipotézisem, hogy a szakmai sikeresség és a matematikai tudás korrelál egymással.)
2013. szept. 11. 07:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Észnél vagy? milyen varrónő? az első mondatban kiírtam a nemem. akkor szerninted milyen varrónő?
2013. szept. 11. 22:04
 15/18 Tom Benko ***** válasza:
:-D Csak arra reagáltam, amit kicsivel előttem írt valaki, hogy szerezz akkor szakmát.
2013. szept. 12. 06:53
 16/18 A kérdező kommentje:
Jah, hogy úgy :D
2013. szept. 12. 16:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Komolyan úgy megnézném egyszer, h ennek sok nagyarcú matekosn mennyire bátor kint az utcán.

Matekozás helyett lehet, h szövegértés kellett volna gyakorolni, ugyanis a kérdező azt írta, h NEM ANNYIRA FONTOS.

ha vmi rossz matekból, nem fogja varronokent vagy gyári munkásként kikötni, ha másban jó.

Egy pszichológushoz azért elmehetnetek, mert úgy reagáltak, mint ha az anyátokat szidja a kérdező.

2022. jan. 25. 03:44
 18/18 anonim ***** válasza:
*úgy reagáltok, mint ha az anyátokat szidná
2022. jan. 25. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!