Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Rohadtul utálom a matekot!...

Rohadtul utálom a matekot! Tudnátok olyan munkát felsorolni légyszi ahol nemfontos annyira a matek se az informatika?

Figyelt kérdés
15/F vagyok és előre azon gondolkozom milyen munkát keressek magamnak. Én mindig is állatorvos akartam lenni de nemhiszem hogy sikerülne ha matekból néha 3 vagy ritkán 4 vagyok. Viszont a matekon kívül szinte minden tantárgyat jobban kedvelek. Tudnátok olyan melókat felsorolni ahol nem fontos a matek és jókat lehet keresni. köszi

2013. szept. 8. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
6%

Matek nélkül is lehet keresni, de találni nem fogsz.

Húzzál bele mert mehetsz gipszkartont rakni 300 forintos órabérért!

2013. szept. 8. 11:55
 2/18 A kérdező kommentje:

Húú hisz 300 ft egy óránként nem is rossz :))

sőt az annyi mint havota 216000 ft. ez jó fizetés lenne

2013. szept. 8. 12:23
 3/18 A kérdező kommentje:
A francba elszámoltam. ez annyi mint havonta 72000 ft
2013. szept. 8. 12:25
 4/18 anonim ***** válasza:
41%
Ehhez nincs mit hozzáfüzni.
2013. szept. 8. 13:13
 5/18 anonim ***** válasza:
45%
Ugye olyanra gondolsz, ahol nem kell tudni egyetlen értelmes magyar mondatot összerakni se?
2013. szept. 8. 17:19
 6/18 A kérdező kommentje:
Dehogyis, honnan veszel ilyen baromságot? szerinted a matek arra van hogy értelmes mondatokat rakjunk össze? akkor elmondom megint. Olyan melóra gondoltam amire nemkell matekból kitűnőnek vagy jónak lenni.
2013. szept. 8. 22:43
 7/18 A kérdező kommentje:
Elég ha csak fontos a többi tantárgyból jónak lennem kivéve abból a szar matekból
2013. szept. 8. 22:45
 8/18 anonim ***** válasza:
78%

De miért ne lehetnél állatorvos???

Matek 3-as mondjuk, de biológiából emelt szinten érettségizel, és megvan a pontod bőven!

2013. szept. 9. 07:46
 9/18 Tom Benko ***** válasza:
8%
Matek nélkül? Mondjuk betanított munkás. Bogárkám, ahol gondolkodni kell, problémát megoldani, oda bezony matek kell. És ez pedig szinte mindenhol ott van. Azt, hogy utálod, inkább ne hangoztasd..
2013. szept. 9. 19:08
 10/18 anonim ***** válasza:
75%

Ahogy már az előttem szóló leírta, nem a matek a szükséges, hanem a logikus gondolkozás. Most gondolj bele: szerinted akár egy mérnöki munkánál érdekli a főnököt, hogy mit hogy számolt ki a mérnök? Nem. Kiszámolja, ahogy tudja és kész, persze minél több matematikai ismerettel rendelkezik, annál gyorsabban és pontosabban tud számolni.

Ha pedig a többi tárgyat szereted, mehetsz pl. tanárnak (mondjuk nem matektanárnak, bár a mondás úgy tartja, hogy aki nem tudja, az tanítja :)) vagy bölcsésznek, igaz ezek nem a "jól fizető" kategóriában vannak.

2013. szept. 10. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!