Három napot jártam eddig egyetemre, de már most elegem van az egészből. Mit csináljak?
Ez még csak a nulladik hét, amin voltál (gondolom). Még tanítás sem volt, mit nem bírsz benne?
Nekem a koli megszokásához kellett egy fél év, addig volt rossz, aztán most már egész frankó.
Ötös! Van, ahol már elkezdődött a szorgalmi időszak. Nekünk már a héten tanítás volt, vettük szépen az anyagot. (SZTE)
Kérdező, sajnos nem tudok érdemi tanácsot adni, én is gólya vagyok, de a héten ezerszer jobban éreztem magam, mint valaha a gimiben. Próbálj meg ismerkedni, hátha találsz barátokat. De igazából nem írtad le, hogy mi a problémád. Nincs ismerős, hosszú a sor a büfében, unalmas óráid vannak, eddig tanulni kellett, rossz szakra jöttél... Mindenre van megoldás, nem kell ennyire feketén látni. :)
A csoporttársaim jó részét ismerem, velük nincs gond, inkább együtt szenvedünk.
Egy héten három napot estig vagyok, 20 km-re lakom az egyetemtől mégis fél 9 után érek haza, pedig 18.50-kor vége van. Ráadásul pont ezeken a napokon van a reggel 8-kor kezdődő órákon katalógus... Szó szerint semmit nem értek fizikából és -főleg- matekból, olyan, mintha kínaiul menne az előadás. Mérnöki szakon vagyok, egész életemben ez a szakma érdekelt és fog is ezután, de ez a körítés így sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!