A BME vagy a Széchényi egyetem járműmérnökijét válasszam?
Miért ne lenne kérdéses?
A munkaerőpiac megítélése szerint biztos vagyok benne, hogy a BME-n lévő szak előrébb helyezkedik el a Széchényi egyetemtől. Elhelyezkedni meg BME-s végzettséggel is el lehet az Audinál. Nézd meg hogy hol milyen szakirányok indulnak, gondolkodj el rajta, hogy mivel is szeretnél foglalkozni.
Előbbi hozzászóló vagyok.
Amúgy meg az Audira nem érdemes annyira rápörögni mindenkinek, mert az tévhit, hogy innen mindenkit "felszippant". Rengeteg lehetőség van az Audin kívül is, amik színvonalas munkahelyek, de a legjobbak kerülnek be oda a legjobb tanulmányi eredményekkel. Meg az Audihoz elengedhetetlen a stabil német nyelvtudás.
hát én úgy voltam vele hogy bme azért biztos a legnehezebb, de hát ezek szerint mégse olyan biztos...
1 gimiből oda menő embernek ajánlatos elvégezni előtte valamit, amit pl csak szakközépbe tanítanak gimibe nem? gondolok itt műszaki rajzolásra vagy ábrázoló geometriára.
mert többször hallottam már hogy alapul vették hogy ezt tudja az ember aztán szívtak mint a torkos borz
A BME-n mindent megtanítanak még a legalapabb dolgokat is(pl szorzás/osztás). Semmi hátrányod nem lehet, ha nincs meg bizonyos előismereted.
Hülyeség paráznod.
Nem bírom ki.. :D
Oké, van az, hogy a BME -n mindent megtanítanak, én ezt inkább úgy mondanám, hogy a BME-n mindent meg kell tanulnod, és akkor reménykedhetsz a kettesben, talán.
Persze igen, van az az ismerős, aki reggel 8/10-től 4-ig bent van előadáson, hazamegy, napi 2 órát tanul csak az aznapi anyagból, + a ZH-ra isten tudja mikor, és azt már meg se kérdezem tőle hogy mikor szokott pl enni, már ha ugye feltételezzük hogy nem kőgazdag és nem telik minden nap gyorskajáldára, és lehet én vagyok a kakukktojás, de én valahogy igénylem hogy ne csak tanulásból, tanulásból, és napi 6 óra alvásból, meg néha evésből álljon az életem, szóval ja, egy felháborodott BME-s mondandóját olvashattad pillanatnyilag.
Egyébként annyira nem szar, leszámítva azt, hogy ilyeneket kéne tudni 1. félév 2. hónap végére:
És akkor van ez..
stb ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!