Továbbtanulás, semmit nem tudok!?
Sziasztok!
14 éves vagyok, és ugye nemsokára itt a felvételi.. Én pedig semmit, de semmit nem tudok az egészről. Nem tudom hová szeretnék menni, mi érdekelne úgy igazán, melyik suli erősebb, gyengébb, és nagyon félek egy pár napja az egésztől! Miskolcra szeretnék járni, az biztos. Ami érdekel az az informatika, angol nyelv, és a történelem. Ezekből jó is vagyok, de ugye az infóhoz kell a matek is, amiből sajnos 3-as vagyok amióta új tanárunk van, de ha a központit jól megírom ugye az változtat elég sokat a dolgon.. (4.2 az átlagom) Tehát elmondtam hogy mi az ami érdekel, mi tetszik, és hogy hol szeretnék továbbtanulni.
Tudtok esetleg miskolci iskolákat, amiről tudjátok hogy jó suli, és a leírtak alapján 'nekem való' lenne? Nagyon nagy segítség lenne!
Hermannal 4,2-es átlaggal ne próbálkozz :D Ott a minimum 4,5.
A Kandó gy lepukkant suli, az odajárók is szidják, a Bláthyt szokták ajaánlani, az Andrássyt meg a Barosst.
De lesznek nyílt napok, menj el, és nézd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!