Fel lehet készülni a középszintű matekra májusig?
Figyelt kérdés
Most úgy kb semmit nem tudok, de kéne 90%.
Az érettségit megnézném kb csak azokat tudnám megcsinálni amiket egy általános iskolás is megtud.
2013. szept. 1. 14:16
1/2 anonim válasza:
Simán fel lehet, ha megfelelő mennyiségű időt fordítasz rá. Én kb. decemberben kezdtem el tanulni (szintén 0-ról, 3 évig kettes voltam matekból), és 96%-os lett az érettségim, úgy, hogy mellette emelt informatikára is készültem és az meg 99%-os lett. Szerintem ha csak középszintű matekra készülsz, akkor akár 1 hónap alatt is fel lehet 90%+ -ra készülni, ha nap, mint nap foglalkozol vele. (És persze a módszer is sokat számít, érdemes minden témát átismételni, vagyis megtanulni, hogy mit hogy kell, utána pedig végig csinálni az összes eddigi érettségit.)
2/2 anonim válasza:
ha alapvető gondok voltak a matematikával,akkor kell egy kis kitartás hozzá és sok gyakorlás
én emeltre felkészültem fél év alatt(kémia), sikerült is olyanra megírnom,hogy felvegyenek,hova menni szeretnék,szóval neked sokkal több időd van és csak középszint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!