A nyár alatt fel lehet készülni a középszintű őszi kémia érettségire, ha nagyon szorgalmas vagyok?
Figyelt kérdés
Minden nap tanulnék, de asjnos csak egyedül. 2 évig tanultam, 9dikbe és 10dikbe.2012. máj. 5. 20:45
1/12 anonim válasza:
Probléma nélkül ha tényleg minden nap tanulsz, ismételsz kicsit
2/12 A kérdező kommentje:
Olyan 70-80 % kellene. :)
2012. máj. 5. 21:34
3/12 anonim válasza:
simán!:) mindent meg tudsz csinálni, amit a fejedbe veszel, hidd el.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. máj. 6. 08:40
5/12 anonim válasza:
Simán, én is ezt csináltam. Persze a nyáron tanulásból nem lett semmi, de szeptembertől tanultam mint a kisangyal és elég jó lett :)
6/12 anonim válasza:
Az érettségi nevetségesen könnyű, bármilyen tantárgyból is írod! Egy nyár még sok is!
7/12 anonim válasza:
simán, a közép kém. lazán megtanulható akár 1 hónap alatt is :)
8/12 anonim válasza:
70%-ért pláne nem kell hónapokon át nyalni
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. máj. 6. 22:20
10/12 anonim válasza:
Miből készülsz?
Biztosan van más is, aki most akar készülni, akár a neten keresztül is könnyebb, ha tarjátok a kapcsolatot.
Ha gondod van írj szívesen segítek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!