Nekem is lesz mindennap tesi?!
Figyelt kérdés
Most leszek 8.-os és már ez a 4 óráig való bennt lét felbassza az agyam, a k'rva eletbe is! És most akkor még nekem is mindennap lesz tesi? Mi a f'szomnak? 5,0 az átlagom, mi a ráknak maradjak bennt, ha nekem nyelvoraim is vabbak, meg zeneiskolas is vagyok!?! Aztan meg igy tanuljak tovabb. Fuuu.... 14/L2013. aug. 30. 18:21
1/6 anonim válasza:
(Elvileg) nem lesz, majd kilencedikben
2/6 anonim válasza:
ha van délutáni programod, a szülő kérvényezheti az igazgatónál, hogy engedjen el.
3/6 anonim válasza:
Elvileg kéne adniuk olyan papírt amiben a szülő elkérhet és nem kell benn maradni! Nálunk osztottak ma ilyen. Hát és alap hogy hétfőn viszem is be! Hülyeség ez a 4 óráig tartó dolog! De hogy lesz e? Azt hiszem csak alsóban 5. van ez a dolog nem tudom lehet rosszul emlékszem
4/6 anonim válasza:
Először talán tanulj meg kulturáltan fogalmazni. Ez a trágár beszéd se egy 14 éveshez, se egy lányhoz nem illik. Kettőhöz együtt meg végképp nem.
Nem bírsz bent lenni 4-ig? Megsúgom neked, hogy egy normál 8 órás munkaidő is 8-tól 4-ig tart, és valahogy mindenki kibírja.
Ha annyira tovább akarsz tanulni, akkor lehet nem zeneiskolába kéne járni.
Mindennapi tesi pedig nem árt, legalább mozogsz is kicsit.
5/6 anonim válasza:
Nem kell továbbtanulnod, a szövegedből ítélve már mindent tudsz, ami az élethez szükséges. A kib**ott tánc- és illemtanárod csak 3 és 4 között tud fogadni?
6/6 anonim válasza:
Mennyire szánalmas hisztis kis pi*csa vagy,márt bocsi.Tanulj meg fogalmazni és helyesen írni előszőr,másodszor pedig neked amúgy is 2-3 ig óráid lennének,ne mondd hogy 1 órát nem tudsz eltölteni olvasással,tanulással,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!