Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jogviszony megszüntetés val....

Jogviszony megszüntetés val. Aki tud seg. íteni?

Figyelt kérdés
AZ lenne a problémám , gogy most voltam beíratkozáson , de nagyon nem tetszik a egyetem , viszont tnem tudom azt hogy most jogviszonyt hogy szüntessem meg? Telefonáljak be az iskolába aztán még a év kezdete előtt jelentsem be hogy le szeretném mondani a jogviszonyt? És kit hívjak fel? TO? tudtok ebben segíteni? Előre is köszönöm annak aki tud benne segíteni.

#bxbx
2013. aug. 28. 13:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyetemenként eltérő hogy meddig van kiiratkozás, de általában reghét előtt szokott lenni a határidő. Keresd fel TO-t ez ügyben.

Lehet hogy van más út is, de az biztos járható hogy passziváltatod magad(így nem fogy a támogatott féléved) aztán a következő alkalomnál kiiratkozol.

2013. aug. 28. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!