Mikortól engednek át?
Sziasztok, az a helyzet hogy meghúztak franciából.
0 osztály heti 13 óra francia volt. Nagyon sokat hiányoztam ezért főleg, és még azért is mivel nekem nagyon nehezek a nyelvek. Tehát nagyon sok kínszenvedés árán tudom csak megtanulni ezeket. A természet tudomány az ami érdekel. Na de nem is erről lenne szó, hanem aki volt ilyen cipőben, az megtudná mondani hogy mikortól sikeres a pótvizsga? % szerint osztályoznak, vagy a tanár dönti el maga?
Jah úgy lesz hogy 2 óra írásbeli utána szóbeli
előre is köszi!
üdv,
Here
Vagy szerinted, milyen fontosabb nyelvtant lenne érdemes átnézni?
Amiből adhatnak feladatot
Magyarról (meg töriről) csak annyit olvastam, hogy ott is először írásbeli van, utána meg szóbeli és a szóbeli kötelező (nem úgy, mint a mateknál)
Azt kérdezik, ami órán is volt, tehát azt kell jól tudni (ha irodalom, gondolom a kötelező olvasmányok) Ödüsszeia
Az nem is olyan nehéz szerintem, tankönyvben is van róla csomó minden
Én mondjuk nem franciás voltam, de gondolom az a nyelvtani anyag kell, ami a tankönyvetekben van
(mert nekünk mindig az kellett) Volt tankönyvetek, nem?
És ott minden lecke után van a nyelvtani anyag. Na azt én mindig bevágtam. Esetleg még hozzá is olvastam valamit másik könyvből (ja nekem volt külön nyelvtan-tankönyvem is, tehát amiben csak a nyelvtan volt benne példákkal) Az is nagyon hasznos. Gondolom a francia nyelvtannal sincs másképp
Persze
Meg egyél is még rendesen előtte, mert éhgyomorral nem lehet jól vizsgázni
Na, milyen volt?
Tudtad a dolgokat?
Mikor tudod meg, hogy sikerült-e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!