Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mikortól engednek át?

Mikortól engednek át?

Figyelt kérdés

Sziasztok, az a helyzet hogy meghúztak franciából.

0 osztály heti 13 óra francia volt. Nagyon sokat hiányoztam ezért főleg, és még azért is mivel nekem nagyon nehezek a nyelvek. Tehát nagyon sok kínszenvedés árán tudom csak megtanulni ezeket. A természet tudomány az ami érdekel. Na de nem is erről lenne szó, hanem aki volt ilyen cipőben, az megtudná mondani hogy mikortól sikeres a pótvizsga? % szerint osztályoznak, vagy a tanár dönti el maga?

Jah úgy lesz hogy 2 óra írásbeli utána szóbeli

előre is köszi!

üdv,

Here

2013. aug. 27. 22:21
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Vagy szerinted, milyen fontosabb nyelvtant lenne érdemes átnézni?

Amiből adhatnak feladatot

2013. aug. 27. 23:15
 12/17 A kérdező kommentje:
Nő tanár, ilyen 50 év körüli, nagyon kedves viszont mi nem nagyon jöttünk ki valahogyan. Viszont most minden képpen udvarias, és alázatos leszek, nem mintha eddig nem lettem volna udvarias.
2013. aug. 27. 23:16
 13/17 anonim ***** válasza:

Magyarról (meg töriről) csak annyit olvastam, hogy ott is először írásbeli van, utána meg szóbeli és a szóbeli kötelező (nem úgy, mint a mateknál)

Azt kérdezik, ami órán is volt, tehát azt kell jól tudni (ha irodalom, gondolom a kötelező olvasmányok) Ödüsszeia

Az nem is olyan nehéz szerintem, tankönyvben is van róla csomó minden

2013. aug. 27. 23:19
 14/17 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nem franciás voltam, de gondolom az a nyelvtani anyag kell, ami a tankönyvetekben van

(mert nekünk mindig az kellett) Volt tankönyvetek, nem?

És ott minden lecke után van a nyelvtani anyag. Na azt én mindig bevágtam. Esetleg még hozzá is olvastam valamit másik könyvből (ja nekem volt külön nyelvtan-tankönyvem is, tehát amiben csak a nyelvtan volt benne példákkal) Az is nagyon hasznos. Gondolom a francia nyelvtannal sincs másképp

2013. aug. 27. 23:23
 15/17 A kérdező kommentje:
Remélem 1 ig tanulom a ragozásokat, és a többit, utána alszom egy bő 5 órát:)
2013. aug. 27. 23:28
 16/17 anonim ***** válasza:

Persze

Meg egyél is még rendesen előtte, mert éhgyomorral nem lehet jól vizsgázni

2013. aug. 27. 23:52
 17/17 anonim ***** válasza:

Na, milyen volt?

Tudtad a dolgokat?

Mikor tudod meg, hogy sikerült-e

2013. aug. 28. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!